Priorități. România. 2014.

Țara arde și baba se piaptănă. Țara e România, iar baba e fiecare dintre cele trei structuri publice menționate mai jos.

1. Primăria Sectorului 3 amenajează pe Bulevardul Unirii scuaruri cu marmură de zeci de mii de euro, în condițiile în care în dreptul kilometrilor de pistă pentru biciclete putem pune zero.

bulevardul unirii scuar steag uniunea europeana

2. În loc să se preocupe de probleme precum lipsa manualelor, programa depășită sau abandonul școlar, Consiliul Național al Elevilor bate apa-n piuă cu proiecte de genul „Ministru pentru o zi„.

3. În Bacău e plin de câini vagabonzi iar copiii și juniorii se antrenează și joacă în competiții în niște condiții mizerabile, dar Primăria aruncă miliarde de lei pe albume foto cu biserici și preoți.

album foto bacau acasa la crestini

E clar, e de la mătreața acumulată în 25 de ani. Cu ce șampon o înlăturăm? Dar oare avem pe piață ceva în care să ne punem cu adevărat încrederea?

One thought on “Priorități. România. 2014.

  1. Ai rezolvat TU, pe vremea cand faceai parte din CNE problemele mentionate iar cei care fac parte din el in prezent nu au reusit? Ce faci acum actualilor CNE-isti nu-ti face cinste! Rolul tau de senior era sa-i indrumi, insa tu le urmaresti fiecare greseala pentru a-i putea ataca! Taie-ti cordonul ombilical si vezi-ti de viata! Schimba tu lumea, pentru ca esti adult acum si nu te astepta s-o faca niste copii in locul tau! De ce vrei ca CNE-ul sa devina adversar politic al MEN si nu un partener? Tu ce urmaresti? Sa distrugi CNE-ul, sa-l desfiintezi? Cum crezi ca ar fi bugetat CNE-ul daca ar deveni ONG sau sindicat? Tu ce interese ai? Cati elevi vor dori sa plateasca cotizatii catre o asociatie care sa-i reprezinte? Cine ar conduce asociatia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *