Robbie Rivera feat. Laura Vane – In Too Deep

Conform clasamentului Top 100 Dj Mag 2007, dj-ul si producatorul american Robbie Rivera era al 46 dj din lume, iar topul din 2008 il arata pe 102. Este un dj foarte apreciat la nivel mondial, are chiar si propriul label (casa de discuri) care se numeste Juicy Music.

Pe parcursul anilor trecuti a produs multe melodii care au urcat foarte sus in clasamentele mondiale. Anul 2008 il gaseste un postura de dj invitat la cele mai mari evenimente din toata lumea si lansand single-ul „Back To Zero”, care incet devine hit international. La Vibe FM ati putet auzi Robbie RiveraBack To Zero dar intr-o varianta dementiala care putea fi asigurata doar de Funkagenda: (Funkagenda’s Loose Cannon Mix).

Dupa Back To Zero si o multime de remixuri a gasit de cuviinta sa mai lanseze un single: „In Too Deep” (feat. Laura Vane). Melodia a fost lansata pe 4 noiembrie 2008 la Juicy Music in doua variante: Original Mix si Robbie Rivera Nasty Dub Mix. Aceasta piesa este un extras de pe albumul Aye Aye Aye lansat in ianuarie 2008!

Varianta originala a intrat vineri in Top 20 kristofer93 pe locul 8 dupa care sambata am pus ambele variantele in show-ul de la Radio DEEA „Unity in Diversity” with kristofer. Auditie placuta!

One thought on “Robbie Rivera feat. Laura Vane – In Too Deep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *