Proletarul in paragina

Daca in 2008 inca mai avea geamuri, acum fosta fabrica de postavuri Proletarul nici pe alea nu le mai are, iar constructia este pe punctul de a fi daramata. Ce se va construi acolo, nu se stie inca. Cert este ca industria bacauana arata ca in imaginea de mai jos, adica este in paragina.

Partizanul s-a dus, ASCO la fel, Proletarul (Pobac) la fel. A mai ramas vreo fabrica in picioare in Bacau? Oare cate mall-uri vom avea in cativa ani?

5 thoughts on “Proletarul in paragina

 1. si nici nu cred ca proprietarul actual, Dorinel Umbrarescu, are de gand sa o repuna pe picioare…

 2. Asa si? Sa o puna pe picioare ca sa CE? Pentru ce sa existe acesti monstri de beton si fier lipsiti total de rentabilitate ? Vai vechea industrie a Bacaului, my ass, lucrau mii de oamenii in fabrici care nu faceau nici un profit, ba mai mult mergeau pe minus, ca nimeni nu era interesat de finalul produsului finit( statul fiind "managerul") iar roamnii tot mureau de foame ca magazinele erau goale, nu aveai ce cumpara.Raman uimit inca de voi astia mai tineri, nascuti dupa 90 de ce mentalitati aveti uneori. Sau poate pur si simplu preluati niste idei de la ai vostri si le aruncati aici.

 3. Dle Mlhai 30, rentabil sau nu lumea avea un loc de munca in Bacau . In ziua de azi majoritatea tinerilor nu-si gasesc un job in Bacau si sunt nevoiti sa plece. Industrie 0 , firme multinationale care sa vina la noi in oras 0. Iar rentabil nu era din cauza ca dupa 90 cei la guvernare nu doreau de cat sa le falimenteze si sa le imparta pe bani putini intre ei.(vezi modelul Rafo si multe altele care s-au vandut inzecit) Inainte in locul ala de s-a ales prafu acum un salariat putea sa-si inntretina o familie cu 3 copii direct dupa 12 clase sau profesionala. Unde in ziua de azi la 20 de ani sa iti permiti sa te intretii macar pe tine ? Sunt altii si la 30 de ani cu facultati terminate si experienta care nu-si pot intemeia o familie din cauza venitului mic. Nu murea nimeni de foame din contra , iti dadea statu apartament si iti permiteai sa mergi in excursii cu familia.
  Ca tot vorbeai de mentalitate ..Eu m-am nascut dupa 80. E ok ? 🙂

 4. prost de tot comentariul lui mihai30
  nu ganditi deloc pozitiv
  acum daca ar lucra mii de oameni in fabrici ar avea ce sa cumpere din magazine ca sunt PLINE
  ne mai explicati cateva mentalitati ale tinerilor?
  poate KRISTOFER93 va publica un articol scris de catre tine:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *