Sunt nominalizat la Premiile România Curată 2015

În fiecare an, Alianția România Curată găzduiește pe site o competiție prin care își propune să aducă în prim-plan atât greșelile actualei clase politice și nerealizările lor, dar mai ales instituțiile publice, grupurile și cetățenii care s-au evidențiat în mod pozitiv prin faptele lor.

Am onoarea, iată, ca la ediția care privește anul 2015 să mă număr printre nominalizații la premiul Ana-Maria Ungureanu pentru implicare civică, secțiune în memoria Anei-Maria, voluntar România Curată, foarte activă în societatea civilă, care ne-a părăsit la sfârșitul anului trecut după un accident în care și-a mai pierdut viața activistul Dragoș Vârlan.

Ana a fost implicată activ în campaniile Iașul iubește teii, Salvați Roșia Montană, cele ale Asociației Mai Bine și, tot sub formă de voluntariat, în organizarea a numeroase evenimente culturale la Iași (mai multe detalii aici).

Sunt nominalizat alături de ceilalți tineri civici din Bacău cu care am reușit eliminarea taxei pentru accesul la informații de interes public și deschiderea curților școlilor și liceelor, după programul școlar, pentru toți tinerii din oraș (proiectul Lăsați-ne să batem mingea!).

Mulțumesc, România Curată (Societatea Academică din România), pentru această nominalizare, dar mai ales pentru sprijinul pe care mi l-au acordat în 2015! E reconfortant pentru mine să știu că există o platformă civică națională care oricând e gata să sară în ajutorul meu pentru a pune presiune pe autorități și până la urmă pentru a rezolva problemele din Bacău.

Dacă v-a plăcut ce am făcut în 2015 pentru Bacău, mă puteți vota aiciOpțiunile pentru premiul Ana-Maria Ungureanu le găsiți la finalul articolului.

scoala de vara romania curata 2015

foto: Florin Eșanu (SAR)

One thought on “Sunt nominalizat la Premiile România Curată 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *