Noaptea Devoratorilor de Publicitate – Bacau 2008

Devoreaza publicitate din toata lumea !

Sambata 15 noiembrie 2008 incepand cu ora 20:00 la Sala „Ateneu” din Bacau va avea loc evenimentul numit „Noaptea Devoratorilor de Publicitate” care face parte din turneul national care se desfasoara incepand din 1 octombrie 2008 si pana in 19 decembrie 2008.

Orasele care fac parte din acest turneu sunt: Oradea, Baia Mare, Cluj, Brasov, Iasi, Bacau, Sibiu, Pitesti, Timisoara, Arad, Suceava, Bistrita, Targu Mures si Craiova.

Show-ul va prezenta peste 400 de spoturi din peste 30 de tari fiind un maraton de peste 5 ore de reclama inteligenta.
Cei care vor fi prezenti la eveniment vor putea vedea un show de Stand Up Comedy realizat de Trupa DEKO si vor putea asculta Filarmonica Mihail Jora.

Biletele s-au pus in vanzare la Casa de Cultura a Sindicatelor, Arena Mall (libraria Alexandria), reteaua de librarii Alexandria. Pretul unui bilet este de 39 lei.
Mai multe informatii puteti gasi pe ndpRomania.ro!

Din momentul naşterii sale, în Franţa, evenimentul este o apariţie anticipată în 160 de oraşe ale lumii din 47 de ţări precum Franţa, Rusia, Japonia, China, Mexica,…Irak(!), Mongolia etc.
Publicitatea nu se învaţă din cărţi. Ea are nevoie de acomodare, greşeli şi multă practică. De publicitate nu are nevoie doar un brand, un produs sau un serviciu. Fiecare dintre noi îţi face publicitate. Unii mai bine, alţii mai putin profesionist, iar alţii ştiu acel “je ne sais quoi” care adaugă condimentul ce face diferenţa.

Reclama poate fi consumată ca un produs de entertainment. Scopul consumului publicităţii din aceasta noapte este de a degaja sau elibera spectatorul de presiunea socială – cauzată de efectul reclamelor direcţionate spre comercial şi fără vreo amprenta a artei, frumosului sau creativităţii. Acestea nu-şi doresc să relaxeze, ci doar sa te facă să cumperi.
Vino să vezi selecţia celor mai bune şi a câtorva celor mai…proaste reclame din întreaga lume.
Vino să împărtăşeşti o atmosferă incendiară cu amatorii dar şi profesioniştii din publicitate.
Vino la cea mai lungă pauza publicitară a anului pe care o vei savura condimentată intr-un mod deosebit de către organizatori.

Evenimentul este sustinut de EuroGSM, Zazaza si Arena Mall.

Jos puteti vedea afisul aferent evenimentului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *