Noaptea reducerilor @ Arena Mall Bacau (22 august)

[Update] Foto: Noaptea Reducerilor la Arena Mall Bacau – 19 poze (click!)

Vara, august, luna reducerilor. Cei de la Arena Mall Bacau s-au gandit la o noapte a reducerilor: 22 august. In-afara de faptul ca „preturile vor disparea”, se vor sustine si cateva spectacole.

Invitati speciali: Johannes (ProTV, iReal), Festivo Band (Cafe Concert) si Cristina Rus (live). Evenimentul va fi prezentat de Daniel Buzdugan.

Abia astept sa vad cum se calca lumea in picioare, ca deh’, e noaptea reducerilor!…

35 thoughts on “Noaptea reducerilor @ Arena Mall Bacau (22 august)

 1. stii cat e de scump sa vopsesti un BMW integral?mai ales unul ca al tau….imi pare rau pt tine..sincer acum

 2. uite ca sa te ajut,promit ca nu voi lasa nicio parte nezgaraiata…..sau locota..vad eu..vreau sa fac treaba buna

 3. Depinde de asigurare. Stii ce mi se pare foarte prostesc? Ca tu, om in toata firea te pui cu un copil de 15 ani :)) =))

 4. exact..depinde….asa ca nu ai,mai mult ca sigur.om in toata firea?cred ca te inseli,dar na.cum crezi tu.imi place acum ca ai scos la inaintare,un copil de 15 ani,pana acum te credeai foarte matur si mai stiu eu ce.dar oricum iti fa ce am zis mai sus.asta e,imi pare rau dar trebuie sa o fac.sanatate!

 5. asa si ce faci cu el?si auzit de ip public?desteptule.no.ip.org.poate nu ar fi rau sa arunci o privire pe acolo

 6. poate ai impresia ca dau inapoi..dar imi place sa ma distrez pe seama ta..la cat esti de prost……cum zicea cineva,la servici e tarrrreeeeeeeee plictisitor..las.o balta,nu rezolvi nimic

 7. uite,ca sa te scutesc de batai de cap….stau pe strada castanilor,langa biserva sf nicolae.vii acolo si stam de vb…

 8. Si ce rezolvi ma daca ma bati sau imi distrugi masina? Ce rezolvi ma? Asa rezolvati voi problemele, prin vandalism? Imi distrugi masina, o repar, asa si? Ma bati, ma vindec, asa si?

  Dumnezeu nu te PeDepSeste ma?

 9. desteptule,eu nu te cunosc,dar tu ai presupus ca ne cunoastem si am profitat de asta ca sa imi bat joc de tine.si am zis ca stiu ca ai bmw din articolul cu turcia/dolphin

 10. da..poate in alte circumstante…oricum indrazneata ideea de a afla adresa mea cu ip care cica l.ai descoperit.ma faci sa rad,sncer acum…

 11. Nu zi tu asa, sa stii ca este posibil. Cunosc pe cineva care poate da de astfel de date, dar necesita multe ore de munca.

 12. Măi anonimule, vezi că dă Ioachim Băcăuanul cu anatema-n tine: nu-i frumos să botezi bisericile (sau mergi pe ideea ce mi-e Gheorghe, ce mi-e Nicolae)…

 13. „Interesant k au gresit pe afis..au scris „evenimet” in loc d eveniment :))”
  Au bagat in ultimul moment prezentatorul. M-au sunat si m-au rugat sa le prezint eu spectacolul, dar probabil le-am cerut prea mult.
  Daniel Buzdugan este foarte bun pentru acest eveniment. Si eu l-as fi angajat daca as fi fost organizatorul acestui „EVENIMET”.
  Sigur va fi o seara de exceptie.
  Felicitari ARENA MALL!

 14. NOAPTEA REDUCERILOR nu este un eveniment muzical. Face parte din nou implementata cultura de shoping. Nu este interesant cand incepe concertul sau spectacolului ci este important ca se fac mari reduceri la Arena Mall. Iar daca se numeste NOAPTEA REDUCERILOR nu cred ca va incepe nici dimineata si nici pe la amiaza. Zic si eu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *