Multumesc, Steve Jobs!

Steve Jobs a decedat ieri, 5 octombrie 2011, la varsta de 56 de ani. A fost un geniu, un om care a stat la baza vietii digitale din ziua de astazi, fie ca vorbim de conceptul sau de computer, fie de produsele iPod, iPhone, iPad, Mac, etc. Eu ii multumesc pentru inventiile sale care imi fac viata mult mai usoara, zi de zi.

Am si folosesc:

 • iPod – Un music player usor de folosit, rezistent si foarte bun ca autonomie;
 • iPhone – am avut 3GS, acum am 4 si este foarte posibil sa imi iau 4S. Nu as putea renunta la iPhone. Ma ajuta sa fiu in contact oriunde si oricand. Este cool, simplu de folosit si foarte rapid;
 • MacBook – „Cel mai laptop” ii spun eu. Foarte bine construit si finisat, ca toate produsele Apple de altfel, cu un sistem de operare fara bug-uri si virusi (ca pe Windows) si incantator ca interfata.

Internetul si muzica sunt doua lucruri de care, sincer, nu m-as putea dezlipi. Produsele Apple la baza carora sta Steve Jobs ma ajuta sa imi fac toata treaba: blogging, prelucrarea fotografiilor, mail-uri, djing, muzica, comunicare organizationala, etc.

Jucariile tale, Steve, sunt fantastice! Thank you! RIP Steve Jobs! 🙂

10 thoughts on “Multumesc, Steve Jobs!

 1. „iPod – Un music player usor de folosit, rezistent si foarte bun ca autonomie;”
  iPod are cea mai poasta autonimie din toate categoriile de playere. din toti detinatorii de ipod (ma includ si pe mine) pe care ii cunosc, nu am auzit pe cineva care sa le laude altceva decat probabil la noua generatie touchscreenul. in rest… toti se plang de baterie. ridicol.

 2. p.S: nu fac parte din categoria mactarzilor care sunt gata sa plateasca preturi duble doar pt ca scrie apple…. si totusi e pacat ca s-a dus. RIP Steve Jobs

 3. 200$ pentru un Iphone 4S in america mi se pare un pret de bun simt pe care Apple il cere in magazinele lor. Ca tu traiesti in Romania nu trebuie sa spui asta: „nu fac parte din categoria mactarzilor care sunt gata sa plateasca preturi duble doar pt ca scrie apple”.

 4. Acum incepe „boala” multumesc SJ, ca de, astaa este „trendy” acum. Pana acum ca 90% din populatia a folosit produsele Microsoft, bune/proaste cum au fost ele si au ajutat enorm, nu a spus nimeni multumesc pe nici un blog, doar de „bug-uri si virusi”. Era mai bine daca foloseati ms-dos in loc de un OS ?! Nu mi se pare normal, nici corect.

  1. Si la baza Windowsului ce sistem sta? Despre care zicea Bill Gates ca va revolutiona lumea? Macintosh desigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *