iPhone OS 4 – fail

Mare agitatie zilele acestea in randurile fanilor iPhone. Apple a anuntat pe 8 aprilie ca va pune in vara la dispozitia detinatorilor de iPhone a patra versiune a sistemului de operare pe care il ruleaza dispozitivul.

Probabil ca ati auzit ce este nou la OS 4: multitasking, folders, un client de mail optimizat, iBooks, iAd, Game Center, 5x digital zoom, bluetooth keyboards, etc.

Multitasking-ul era cel mai astept lucru, la fel cum era asteptat si suportul pentru aplicatiile flash. Din pacate pentru utilizatorii iPhone, Apple o dat-o in bara si a lasat pe dinafara Adobe Flash player-ul pentru Safari.

Parerea mea este ca flash player-ul este in acest moment un must pentru orice browser. Doar o cifra va dau: 98% dintre cei care mi-au vizitat blogul au flash player instalat.

6 thoughts on “iPhone OS 4 – fail

  1. Multitasking-ul este era cel…o mica greseala
    Se pare ca mai avem mult de asteptat pana ca iphone sa fie complet destept .

  2. flash playerul este cea mai mare prostie vreodata
    si doar pt niste animatii sau youtube risti ca 90% din animatiil incarcate pe siteuri sa ascunda extra cooky'uri virusate , daca te uiti in jur , in informatica toti se feresc de flash player ,numai bill gates til baga pe gat cu windowsul si apoi se intreaba dc nu sunt virusi . a app daca te uitzi la flash player care e diferentza dintre versiunea 1.0 si versiunea 9.0 is toate updateuri de securitate , au facut bine sa nu instaleze flash playerul pe iphone . daca vi se ducea softul telefonului la vale ce faceatzi ? cumparati altul doar ?

  3. Daca i-ti cumperi Iphone si nu il "procuri" ai garantie 2 ani de zile , garantie , care nu se anuleaza de catre nici un service daca se duce softul la Cuca Macaii ;)!!

  4. o dato in bara cu atena in rest e foarte bun telefonu , dar daca cititi calumea …. o sa vedeti ca are mari mari probleme cu antena.. pierde semnal in prostie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *