7 motive pentru care nu trebuie să ratați diseară Night ride 3!

Diseară, începând cu ora 21:00, biciclistele și bicicliștii băcăuani își dau întâlnire în Parcul Catedralei. De acolo vom pleca în cea de-a treia ediție a plimbării de seară cu bicicletele pe străzile orașului nostru drag.

1. Dacă vreți să faceți mișcare, să simțiți că faceți parte dintr-o comunitate și să puneți umărul la poate cea mai vizibilă și constantă inițiativă a cetățenilor băcăuani (peste 2.700 de susținători pe Facebook și aproape 600 de semnături strânse până în momentul de față).

night ride 3 event facebook

2. Peste 200 de persoane și-au anunțat deja prezența pe Facebook, lucru care mă face să cred că participanții vor fi și mai mulți. Asta pentru că de obicei la noi e invers: numărul participanților e mai mare decât cel care se anunță pe Facebook deoarece sunt o mulțime de părinți care vin cu copiii și o mulțime de bicicliști care reușesc să își convingă și prietenii să vină cu ei. Mulțumim pentru asta!

3. Pentru poze faine făcute de voluntarii și partenerii noștri.

agora biciclistilor bacau-69

4. Vremea e perfectă. 24-25 de grade la ora începerii evenimentului, cer senin, 0% șanse de precipitații. Soarele apune la 21:05, așa că plimbarea de diseară va fi în mare parte pe întuneric, așa cum am gândit inițial evenimentele Night ride.

5. E cel mai complex traseu de până acum: Centru – Orizont – Strada Garofiției – Strada Constantin Ene (Poliție) – Gara Bacău – Strada Mioriței – Strada 9 Mai – Statuia lui Ștefan cel Mare – Parcul Cancicov. În total, aproximativ 10 kilometri.

6. Vom avea antemergător de la Poliția Rutieră și ne vom bucura de sprijinul Jandarmeriei, astfel că ne vom putea plimba în siguranță și păstrând o viteză constantă de 10-15 kilometri pe oră, tocmai pentru a rămâne un grup compact pe toată distanța traseului.

Ce să fie, ce să fie? :)Indiciu: ediția a III-a!

Posted by Bacauanii vor piste pentru biciclete on Tuesday, July 7, 2015

7. Pentru că ne sprijină (le mulțumesc pe această cale) mai mulți parteneri: I Love BacauCetateni Activi pentru BacauElephant Bike ClubNOI#BacauProbike Group BacauRomanian Youth Movement for DemocracySurf the Earth Project – STEPMihai Costi’s BlogKristofer.roBe Great Romania (lista rămânând în continuare deschisă pentru cei dispuși să se alăture demersului nostru).

Suficiente motivele? Dacă da, ne vedem diseară! 🙂

2 thoughts on “7 motive pentru care nu trebuie să ratați diseară Night ride 3!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *