5 motive pentru care ar fi trebuit să mergeți la Zilele Parcului Gherăiești

Asociația pentru Dezvoltare Activă și partenerii săi numeroși au organizat weekendul trecut Zilele Parcului Gherăiești, un eveniment care și-a propus să promoveze Parcul Gherăiești în comunitate, potențialul biologic și de agrement al acestuia, alături de un stil de viață sănătos în rândul tinerilor. Dacă n-o fac autoritățile locale, măcar societatea civilă să miște ceva în acest sens.

Programul a fost foarte generos: ateliere de prim ajutor, de dezvoltare a abilităților de comunicare, de handmade, dezvoltare personală, improvizație, artă și creație, despre arta cafelei, arta conversației, workshop de astronomie, fotografie, workshop pentru un stil de viață sănătos, plus treasure hunt, cross pe bicicletă, concurs de orientare în natură. Acestora li se adaugă jocurile, recitalurile și proiecțiile de pe „scenă”.

Am fost acolo, am stat vreo jumătate de oră, m-am întors cu câteva fotografii acasă, dar simt nevoia să le public însoțite de câteva motive pentru care, teoretic, ar trebui să muriți de ciudă că sâmbătă și duminică n-ați mers în Parcul Gherăiești.

Astea așa, ca să știți că aveți ce face la Gherăiești și atunci când ADA nu organizează Zilele Parcului.

One thought on “5 motive pentru care ar fi trebuit să mergeți la Zilele Parcului Gherăiești

  1. What…??? Promovarea parcului Gheraiesti…?? Adica locul acela unde nu poti circula pe jos ca esti atacat de caini?? Inainte de a-l promova sa se asigure ca e un loc unde sa se poata merge (nu doar cu masina, sa te dai jos si sa pui gratarul pe iarba).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *