Morgan Page feat. Lissie – Fight For You

Morgan Page este un dj si producator de muzica electronica nascut in Los Angeles, USA. Cea mai cunoscuta productie a lui se numeste „Longest Road” (feat. Lissie), melodie care face parte de pe albumul sau de debut intitulat „Elevation” lansat in 2008.
Piesa Longest Road (DeadMau5 Remix) a fost nominalizata la premiile Grammy pentru cel mai bun remix si s-a bucurat de un mare succes atat in strainatate cat si in Romania, intrand in topurile mai multor posturi de radio si TV.

Calitatile sale de producator si compozitor sunt recunoscute mai ales pentru activitatea sa de remixer. Morgan Page are la activ peste 100 de remix-uri pentru piese semnate de nume ca Markus Schulz, Coldplay, Ultra Nate, Kaskade, Nelly Furtado, Delerium, Kate Perry, Raygun, Steve Forest, Chriss Ortega sau Madonna. Aici gasiti mai multe productii pe care Morgan Page si-a pus amprenta!

In audivizualul romanesc s-au auzit doar cateva melodii care poarta semnatura lui Morgan Page. Printre acestea se numara:

Page va lansa in curand un nou album care se numeste „Believe”. Prima piesa de pe acest album este Fight For You, beneficiaza de vocea lui Lissie si este noul single al lui Page. Fight For You se va lansa in data de 8 septembrie 2009 la Nettwerk Records in 8 variante: Radio Edit (varianta de single), 3 variante ale duo-ului Sultan & Ned Shepard (Club Remix, Radio Edit Remix si Dub Remix), 2 variante semnate de Beltek (Club Remix si Radio Remix), Bass Kleph Remix si DJ Dan Remix. Voi puteti asculta varianta originala acum, in exclusivitate pentru Romania. Auditie placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *