Foto: Maraton, ziua 2 – B.U.G. Mafia

Al treilea fotoreportaj pe care îl postez astăzi este de la Maraton 2014, festivalul verii în Bacău. Printre grătare, popcorn, mulți adolescenți, sucuri și energizante (asta e, conduc), în cea de-a doua seară am făcut și câteva fotografii. Atracția serii, B.U.G. Mafia.

maraton 2014 ziua 2-6

Eu îi prefer pe Paraziții, da’ nici B.U.G. Mafia nu-s răi. Oare cum e să cânți cu sticla de whisky în mână? Au mai urcat pe scenă Șuie Paparude, Gojira & Planet H, The Jattz și Secna. Au plictisit mixat Cezar, Dubtil, Phrasis Veteris, Priku și Zotist. M-am zbânțuit și eu puțin, dar mai mult de plictiseală.

Nu pot să nu remarc persoanele care vin de-acasă cu sticlele de băutură și beau înainte de a intra în țarc. Da ce-ți pasă, ție, bă? Nu-mi pasă, nu mă interesează, dar e de porc. E bine că avem un astfel de eveniment în Bacău, dar adevărul este că mai avem câțiva ani până să înțelegem cu ce se mănâncă un astfel de festival. Când spun noi, mă refer la public. Organizatorii și-au făcut treaba.

4 thoughts on “Foto: Maraton, ziua 2 – B.U.G. Mafia

  1. faptul ca nu intelegi o muzica, si totusi iti dai cu parerea, arata ca si tu mai ai foarte mult de invatat. Cezar este un artist desavarsit, cu niste creatii de exceptie. daca te ai plictisit, ghici a cui e vina?

  2. „Oare cum e să cânți cu sticla de whisky în mână?” – poate au aflat si ei de scorurile de la bar. 25 lei pentru 40ml jack + energizant mi se pare exagerat.

    1. 25 de lei e mult:)) du-te in vacanta in Uk sau Franta si da 12 euro pe o bere:)) Romania e raiul pe pamant:)Poate o Timi e mai buna;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *