kristofer93.com instaureaza Cod Verde!

Grupul de presă Realitatea-Caţavencu instaurează Codul Verde, devenind astfel primul trust media care se implică responsabil şi programatic în politicile de mediu.
Site: http://www.gruprc.ro/codverde

Eu (kristofer93.com) am placerea de a sustine aceasta initiativa prin adugarea banner-ului pe care il puteti vedea in inaltul paginii!

Este rezultatul unei atitudini consecvente a grupului de presă de a promova un jurnalism de calitate, orientat tot timpul spre marile teme de pe agenda românilor care ne sunt telespectatori, cititori, ascultători. O dată pe lună, toate produsele jurnalistice ale grupului vor arbora culoarea verde, în diferite elemente grafice specifice şi vor rezerva un spaţiu editorial consistent temelor legate de împăduriri şi oprirea defrişărilor, de reducera poluării şi salvarea ariilor protejate, de surse alternative de energie şi stoparea deşertificării României.

Codul Verde instaurat de Realitatea-Caţavencu îi va aduce alături pe jurnaliştii grupului şi pe toţi românii care se simt, la rândul lor, revoltaţi şi responsabili, care vor şi pot să preia iniţiativa şi să se constituie într-o comunitate a celor ce iubesc pur şi simplu România.

Zecile de mii de mesaje ale cititorilor, telespectatorilor sau ascultătorilor noştri dovedesc, în fiecare zi, că suntem foarte mulţi cei cărora le pasă.

Codul Verde instaurat de Realitatea-Caţavencu va include şi o serie de acţiuni publice de amploare, care exced statutul preocupărilor jurnalistice curente. Prima dintre ele este “România prinde rădăcini”, o campanie iniţiată de Realitatea TV şi susţinută de Petrom. Pe 28, 29 şi 30 octombrie, Realitatea TV împreună cu partenerii RNP Romsilva şi MaiMultVerde şi cu sprijinul Consiliilor Judeţene din Bacău, Neamţ şi Suceava vor împăduri 3 judeţe din Moldova, afectate de inundaţiile din iulie din acest an. Va fi un efort uriaş, la care deja am avut sprijinul a mii de români care au contribuit la teledonul organizat de Realitatea TV in august.

2 thoughts on “kristofer93.com instaureaza Cod Verde!

  1. off topik : hai lumee votatil pe kristofer ca merita … macar pentru ceea ce face ! eu unul ii apreciez munca si sper ca si voi sa dati 2 clikuri si sal votati

    on topik :in sf si in romania actiuni de amploare de genul asta

  2. Primul pas, in opinia mea, l-au facut cei de la Stirile ProTv prin seria de reportaje privind defrisarile masive din Romania. In orice caz, foarte buna initiativa Realitatea-Caţavencu si a ta de a o sustine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *