Campanie impotriva traficului de persoane in scolile bacauane

Joi si vineri, 24 si 25 februarie 2011, subcomisarul Ion Munteanu si inspectorul Liviu Nistor de la Centrul Regional Bacau al Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane au mers in patru licee bacaune pentru a informa elevii cu privire la pericolele existente pe internet si ca acesta este intesat de interlopi care nu fac altceva decat sa racoleze tineri pe care mai apoi sa ii rapeasca, sa ii santazeze sau sa ii oblige sa se prostitueze, sa mearga le cersit, etc.

Chiar daca imaginile de mai jos sunt realizate la Colegiul National „Mihai Eminescu”, este important sa aflati ca acelasi lucru s-a intamplat si la Colegiul Tehnic de Comunicaţii „N.V. Karpen”, Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” si la Colegiul National Pedagogic „Stefan cel Mare”. Intreaga campania de prevenire se desfasoara in parteneriat cu Consiliul Judetean al Elevilor Bacau.

One thought on “Campanie impotriva traficului de persoane in scolile bacauane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campanie impotriva traficului de persoane @ Parcul Cancicov (12 poze)

Astazi 18 octombrie este Ziua Europeana de Lupta Impotriva Traficului de Persoane. Ieri 17 octombrie 2008, voluntarii Fundatiei de Sprijin Comunitar au organizat un mars stradal in mun. Bacau prin care au vrut sa atraga atentia asupra cetatenilor acestui fenomen.

Dupa ce s-au plimbat pe strazile orasului Bacau, voluntarii FSC impreuna cu elevii mai multor licee si scoli din Bacau au intrat in Parcul Cancicov, acolo unde au desfasurat diverse activitati.

DanuKa (sora mea) a fost in parc si a facut mai multe poze din care am selectat 12 pe care le puteti vedea mai jos!
8 thoughts on “Campanie impotriva traficului de persoane @ Parcul Cancicov (12 poze)

 1. am vazut si eu marsul acesta, dar nu stiam despre ce mars este vorba… un reprezentant ne-a spus sa participam si noi dar nu am avut chef.. mai eram cu un coleg.

 2. Sunt sigur ca acum ca s-a tinut marsul, respectiv ziua asta, se vor si „pensiona” ghertzoii care fac trafic de persoane. Mie mi se pare prostie.

 3. Nu e o prostie, e un lucru ok, macar sa constientizeze oamenii ca aceasta problema e cat se poate de serioasa.

  @kristofer93 : vrei sa facem schimb de linkuri?

 4. Evenimentul este ok, dar 99% din acestea raman fara urmari.

  Imaginile… naspa!

  Nu le ai cu treaba asta…cu fotografia!

 5. Scuza-ma ca iti spun, pozele astea sunt facute de sora mea. Daca vrei sa ma critici treci la alt articol care contine poze de-ale mele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *