Lui KREM îi este rușine cu sceneta de la ID Fest 2015

Supărat că A.C.T., trupa pe care a coordonat-o la ID Fest 2015 (de altfel organizatoare a festivalului), a fost eliminată regulamentar din competiție pentru că spectacolul „Ladies Night” a durat mai mult decât un meci de fotbal, KREM (pe numele său real Răzvan Alexe) s-a ofticat, s-a urcat pe scenă și a spus adio festivalului și orașului Bacău, folosind un limbaj care a stricat vibe-ul festivității de premiere.

krem-razvan-alexe-festivitate-id-fest-2015-2

Am publicat în întregime discursul lui KREM de pe scena Teatrului Bacovia, am relatat ce s-a întâmplat de fapt acolo, v-am arătat și punctul de vedere al organizatorilor, după care mi-am primit înjurăturile de rigoare, plus niște amenințări. Stați așa, n-au fost singurele!

Au urmat alte amenințări și intimidări de la Răzvan Alexe (da, știu, mă vait ca o muiere, bla bla bla), dar de data asta după ce am semnalat pe Facebook faptul că am avut surpriza să aflu că înregistrarea discursului a fost dată jos de pe YouTube din motive de copyright, invocate de SC Junky SIZE SRL, agenția care îl manageriază pe KREM. Copyright pentru ce? Pentru un discurs? Ei au invocat faptul că eu aș fi filmat un spectacol pentru care au drepturi depline, când de fapt am preluat o alocuțiune ofticoasă rostită la o ceremonie de premiere ținută într-o instituție publică de cultură.

copyright youtube krem razvan alexe id fest

Nu-mi rămâne decât ideea că lui KREM nu îi face cinste abordarea pe care a avut-o la ID Fest 2015 și că și-a reconsiderat „jurământul”. Nu știu dacă și-a luat familia din oraș și puțin mă interesează acest aspect, însă la Bacău știu sigur că a mai venit pentru Theaterstock. Nu-i rău. Mie-mi place KREM, dar acel KREM modest, fără fițe „dă” București și cuvinte precum „căcat” la Festivalul Național de Teatru pentru Tineri din Bacău, dar mai ales cu acea atitudine de „mie mi se cuvinte tot, am fost la Românii au talent”.

Având în vedere că nu încalc niciun copyright, am urcat discursul pe altă platformă.

3 thoughts on “Lui KREM îi este rușine cu sceneta de la ID Fest 2015

  1. Cred ca e unul din singurele lucruri la care sunt de acord cu tine,
    si eu personal am avut o discutie controversata cu el,
    considerandu-se mare andărgraund cu muzica pe care o facea cand inca era in bacau si acum canta pentru copii de 12-16 ani si nu-l baga nimeni in seama…
    S-a „prostituat” de cand s-a dus la bucuresti, se vinde pe bani buni si asta ii convine.
    Daca mai ai filmuletul te rog sa mi-l trimiti si mie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *