John Askew feat. Senadee – Nothing Left Between Us (Duderstadt Progressive Vocal Remix)

Imi place muzica electronica de toate genurile. Multi spun ca melodiile care se incadreaza in muzica electronica sunt lipsite de sentiment si de aceea am contrazis mereu astfel de afirmatii. Imi plac toate genurile dar recunosc ca sunt frapat de trance.

Trance-ul
a aparut la inceputul anilor 90 in Europa si are in ziua de astazi reprezentanti de marca in multe tari din lume. Celor care vor sa descopere si sa asculte cele mai noi melodii trance le recomand sa asculte saptamanal urmatoarele radio show-uri:

  • A State Of Trance with Armin Van Buuren @ Di.FM – joi, 21:00
  • Trance Around The World with Above And Beyond @ AnjunaBeats Radio si Di.FM – vineri, 21:00

Astea sunt sunt show-urile trance pe care eu le ascult. In ultimele saptamani m-a marcat o piesa pe care am auzit-o in cadrul ambelor show-uri: John Askew feat. Senadee – Nothing Left Between Us (Duderstadt Progressive Vocal Remix). Jos puteti asculta radio edit-ul, auditie placuta!

Aceasta piesa va face parte din emisiunea de sambata de la ora 20:00 @ Radio DEEA – Unity in Diversity with kristofer! Va astept sa ascultam impreuna editia a 11-a!

3 thoughts on “John Askew feat. Senadee – Nothing Left Between Us (Duderstadt Progressive Vocal Remix)

  1. TE ROG MULT VREAU SA STIU SI EU PIESA DE PE FUNDAL PUSA DE VOI LA ANIVERSAREA A 8 ANI OFFICE PREDEAL SI A CLUBULUI DIN ITALIA O VOCE FEMININA (PADARABA….IS IS ….) SCUZE NU MAI RETIN AM REVAZUT EMISIUNEA DUMINICA …………TINE-O TOT ASA KRISTOFER 93… LA MULTI ANI SI …..GIVE THE BASE ON …….TKS.

  2. Cel mai dinamic site de fun din Romania. Mii de imagini amuzante, actualizate zilnic.

    Intra zilnic pe http://www.fny.ro si gasesti peste o mie de imagini amuzante care te binedispun si te fac sa zambesti 🙂

    :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *