Jean Claude Ades – My Journey (Jerome Isma-Ae Remix)

Dj-ul si producatorul german Jerome Isma-Ae este cunoscut pentru single-uri precum Hold That Sucker Down, 308 sau Smile When You Kill Me, dar si pentru remixuri pentru piese ca Way Out West feat. Jonathan Mendelsohn – Only Love, Guru Josh Project – Infinity 2008 sau Orli & Martie – White Flower.

Productiile lui Jerome Isma-Ae au un sound aparte, care mie imi place foarte mult. Spre exemplu, in editia de aseara a emisiunii A State of Trance am auzit o piesa care m-am dus instant cu gandul la stilul adoptat de Jerome Isma-Ae in productiile din ultima perioada. Si da, era un remix realizat de el, pentru noul single Jean Claude Ades, intitulat, My Journey, single pe care il puteti asculta chiar acum. Este a doua piesa Jean Claude Ades remixata de Jerome Isma-Ae, prima fiind Some Day, remixul fiind foarte cantat in perioada 2005-2006.

3 thoughts on “Jean Claude Ades – My Journey (Jerome Isma-Ae Remix)

  1. Geniala este piesa:).Toate melodiile produse de catre Jerome Isma sunt cu adevarat extraordinare.Este foarte tare site-ul tau.Tine-o tot asa si mult succes in continuare in cariera ta de dj.

  2. kristofer am o mare rugaminte la tine.
    Cred ca stii melodia Darine – Mafi ella enta…caut o versiune a ei in care cantareata spune "mafi ella enta mafi ella…" am cautat si nu este nici radio edit si nici stardust remix"..daca stii care e ti-as fi foarte recunoscator..o tot caut de un an si ceva.
    Ms anticipat!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *