Dennis Ferrer & Jerome Sydenham – Sandcastles (Martijn Ten Velden & Mark Knight Mix)

Acum o saptamana am decis ca in topul meu muzical bilunar sa adaug o noua rubrica care se numeste „old but good” care „vechi dar bun” si presupune postarea in josul paginii o melodie veche dar extraordinara pe care voi o puteti asculta!

Am spus deasemenea ca voi mai posta inafara topului o melodie atasata acestei rubrici. Astazi va ofer o melodie care are cel putin 2-3 ani: Dennis Ferrer & Jerome Sydenham – Sandcastles (Martijn Ten Velden & Mark Knight Mix). Multi spun ca aceasta ar fi cea mai tare melodie house all time, iar eu o consider printre cele mai tari auzite pana acum de mine.

Dennis Ferrer nu mai are nevoie de nicio prezentare dat fiind faptul ca in Top 100 Radio Deea 2007 a fost prezent in clasament cu numai putin de 3 melodii: Transitions, Underground Is My Home si Touch The Sky. Jerome Sydenham este unul dintre veteranii acestui gen de muzica iar remixul este asigurat de doi impresionanti artisti – Martijn Ten Velden & Mark Knight Mix. Este genul de duet care rupe scena in doua.
In aceasta seara la Request 629 @ Radio Deea/Vibe FM este invitat Martijn Ten Velden. Intrati sa ascultati emisiunea si pe Martijn!

Update: Martijn Ten Velden a fost in direct acum cateva minute si a spus ca cea mai tare lui melodie este I Wish You Would, a spus ca a fost extraordinar cand a mixat 12 ore in La Mania, a spus ca el numeste minimal, techno si altele ca house music, a spus ca nu ii place muzica trance cu toate ca Armin e no1, a confirmat ca nickname-ul lui este MTV, a confirmat faptul ca i se spune omul momentului, a spus ca are foarte multe productii care le va lansa anul acesta iar Request 629 vor fi primii care vor difuza noile hituri ale lui. A spus ca se asteapta la lucruri mari in aceasta seara in Pitesti si maine in Kristal Glam Club @ Bucuresti.

Va las cu melodia old but good! Auditie placuta!

One thought on “Dennis Ferrer & Jerome Sydenham – Sandcastles (Martijn Ten Velden & Mark Knight Mix)

  1. stiu melodia de f mult timp… e superrrrrrrrrr!
    mai e un remix interesant care se numeste jon marsh vocal mix (am scris corect „jon”!) pe care o recomand urechilor care au intre ele putin creier.
    bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *