Internet wireless moca in centru?

Cum stateam ieri si asteptam un prieten pe o banca din Piata Tricolorului, aia in care se afla fantana cea costisitoare si care nu vrea sa pise nici batuta, ma apucase curiozitatea sa vad cati altruisti locuiesc in zona. I mean.. altruisti pentru ca isi cumpara router wireless, il instaleaza, ii dau drumul si nu ii pun parola. Uite-asa injura provider-ul ca internetul e de cacao, in timp ce problema e chiar sub nasul lor.

Sa revenim. Dintr-o data imi sar in ochi, pe langa celebrul hotspot de la Zebra, alte doua intitulate „Free HotSpot Primaria Bacau”. Auleu, de cand si pana cand? Am incercat sa ma conectez la ele, insa fara reusita. Or fi in teste? Oare chiar vom avea Wi-Fi gratis in cele mai importante zone din oras?

5 thoughts on “Internet wireless moca in centru?

  1. stai linistit ca si eu mi-am batut capul cu hotspot-ul asta, e prin mai multe zone din Bacau dar nu reusesc sa ma conectez la niciunul, chiar daca semnalul wireless e maxim…

  2. „Acces gratuit la Digi Wi-Fi pentru toti clientii la internet fix prin fibra optica ai RCS & RDS

    RCS & RDS permite acum conectarea gratuita la Digi Wi-Fi, tuturor abonatilor rezidentiali la internet fix prin fibra optica

    Hotspoturile Digi Wi-Fi sunt instalate in acest moment in Bucuresti, in judetele Bihor, Brasov, Mures, Arges, Sibiu si pe litoral, dar vor fi extinse curand in inca 40 orase mari din Romania.”

    Daca e sa ne luam dupa stirea asta e foarte posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *