Instagrame #21 (Grecia)

Săptămâna care tocmai se încheie a fost foarte frumoasă pentru mine. Am ajuns pentru prima oară în Grecia, am bătut-o de la est la vest şi invers, am cunoscut oameni din alte 5 ţări (Bulgaria, Italia, Macedonia, Serbia şi, desigur, Grecia), m-am plimbat, am vorbit despre corupţia şi situaţia politico-administrativă din ţările participante în ALO! Ask The Locals şi am pus ţara la cale pentru lunile următoare.

Proiectul este foarte interesant, cu un rezultat aşteptat care va fi difuzat la nivel european: un documentar despre neregulile depistate în gestionarea fondurilor publice. Dar până să vă ofer mai multe detalii despre proiect şi să fac un rezumat al dezbaterilor care au avut loc în Skoulikaria şi Arta, vă las cu 10 dintre fotografiile pe care le-am urcat în ultimele zile pe Instagram.

Toate imaginile sunt realizate cu smartphone-ul din dotare şi surprind peisaje şi detalii din Skoulikaria, Arta, Patras, de pe drumul de 5 ore dintre Arta şi Atena, dar şi un apus de final pe care l-am fotografiat azi deasupra Bulgariei şi pe care l-am urcat de îndată ce am aterizat pe Aeroportul Otopeni.

Mă puteţi urmări aici: instagram.com/kristofer93

1 athens alocals

2 alocals skoulikaria hotel

3 alocals kristofer road

4 alocals sunset skoulikaria

5 alocals arta

6 alocals arta

7 alocals skoulikaria greece flag grecia

8 alocals road

9 alocals road

10 alocals bulgaria sunset

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *