Zile în Grecia

De azi până duminică sunt pentru prima oară în Grecia și nu, nu am venit la plajă și pentru a fugi de frigul care s-a instalat în România , ci pentru a participa la prima întâlnire a proiectului „ALO! Ask The Locals„.

Inițiativa aparține Asociației Inter Alia din Grecia, este cofinanțată prin Programul Europa pentru Cetățeni al Comisiei Europene și vizează corupția din fondurile europene, așa cum o văd localnicii din țările participante la proiect: Grecia, Serbia, Italia, Macedonia, Bulgaria și, desigur, România.

Cred că v-ați prins deja, eu vin din partea României, la invitația RYMD (Romanian Youth Movement for Democracy), care va implementa proiectul în România. Cum, veți vedea în lunile următoare, care se anunță foarte interesante.

Sunt mai multe activități în proiect, iar întâlnirea care are loc în aceste zile în Skoulikaria (lângă Arta) e pentru dezvoltarea capacității organizațiilor participante în proiect: Center for the Study of Democracy (Bulgaria), Youth Alliance Krusevo (Macedonia), PRISM (Italia), Civic Initiatives (Serbia), Inter Alia (Grecia) și RYMD (România).

aeroport henri coanda ryan air

ask locals echipa romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *