Imnul Liberty Parade 2009: Vibers & Tara McDonald – Revolution

Update: Click aici pentru a asculta in intregime imnul Liberty Parade 2009!

In fiecare an, pe litoralul Marii Negre se consuma unul dintre cele mai tari evenimente dance care se desfasoara anual in Romania, este vorba despre Liberty Parade. In 2009 evenimentul va avea loc in data de 18 iulie 2009, pe plaja dintre Venus si Saturn, in noaptea de sambata spre duminica.

Se zvoneste ca imnul Liberty Parade 2009 este cantat de artista britanica Tara McDoland. Sau nu? Chiar ea a scris pe 25 mai 2009 pe Twitter ca face o piesa pentru Liberty Parade. Citez:

Home sleep, chill, own bed…studio tomorrow, making a track for Liberty Parade….

Update: VibeFM.ro scrie confirma ca imnul va fi cantat de Tara McDonald: Vibers & Tara McDonald – Revolution (Liberty Parade Anthem 2009 – Imnul Liberty Parade 2009).

Update: Da, a aparut! Cu toate ca trebuia prezentat in premiera astazi in cadrul emisiunii Request 629 de la Vibe FM, imnul oficial al Liberty Parade 2009 a aparut in varianta finala, radio edit.

Imnul Liberty Parade este cantat de Vibers feat. Tara McDonald si se numeste Revolution. The Vibers, cei care au pus umarul la productie imnului in acest an sunt DJ Optick, DJ Andi, Avi si Rudi de la Activ si Play & Win.

Piesa e buna. Are acel synth de petrecere, care te face sa ridici mainile in aer. Kick-ul e soft, de vara, vocea deasemenea: e calda si pacifista. Versurile sunt extraordinare si ne fac sa intelegem ca nu exista vara fara muzica!

Auditie placuta!

PS: Liberty Parade are o noua sigla!

3 thoughts on “Imnul Liberty Parade 2009: Vibers & Tara McDonald – Revolution

  1. Wow,deci melodia dupa fundal m-a inebunit,o baga si pe Radio21 ca promo la LibertyParade.Daca stii cum se numeste spune-ne si noua te rugam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *