Foto: Crin Antonescu la Bacau (36 de poze)

Partidul National Liberal a organizat joi, 4 iunie 2009, in piateta din fata Casei de Cultura „Vasile Alecsandri” numita si Piata Tricolorului, un miting electoral care a avut rolul de a mobiliza electoratul pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc duminica, 7 iunie 2009.

Pe scena au urcat Crin Antonescu (presedinte al PNL, senator de Bucuresti), Romeo Stavarache (vicepresedinte PNL si primar al mun. Bacau), Varujan Vosganian (vicepresedinte PNL), Cristian Cojocaru (candidat bacauan la alegerile europarlamentare), Tudor Chiuariu, Ionel Palar, Gabriel Berca si multe alte persoane importante din PNL.

La spectacol au participat mii de sustinatori de-ai liberalilor dar si oameni simpli, locuitori ai municipiului Bacau. Crin Antonescu a fost intampinat de foarte multe persoane cu care a dat mana, s-a pupat si s-a pozat, pe fundal auzindu-se imnul Partidului National Liberal cantat de Ducu Bertzi. Dupa discursul pe care l-a avut in fata bacauanilor, presedintele liberalilor a coborat in multime si a strabatut strada centrala a orasului Bacau, de la Prefectura la Primarie, la pas.

Am fost acolo si am facut in jur de 700 de fotografii. Jos puteti vedea cele mai interesante cadre, 36 la numar!
2 thoughts on “Foto: Crin Antonescu la Bacau (36 de poze)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *