HeatBeat – Vergaton

Proiectul argentinian trance „HeatBeat” este format din Agustin Servente (21 de ani) si Matias Faint (23 de ani). Au inceput sa presteze sub numele de „HeatBeat” incepand cu anul 2006. Productiile lor s-au bucurat de suport din partea unor dj de talie mondiala ca Paul van Dyk ,Armin van Buuren, Tiesto, Ferry Corsten , Judge Jules , Markus Shulz, Eddie Halliwell , 4 Strings , Cosmic Gate, Gareth Emery, Sean Tyas, John O Callaghan, Super8 & DJ Tab , Ron van Den Beuken, Ali Wilson, Kristina Sky sau Suzy Solar. Au incheiat contracte cu labeluri ca Armada, Vandit, High Contrast, FlashOver, In Charge, Bonzai sau Istmo Music.

Majoritatea productiilor semnate de HeatBeat le puteti gasi pe BeatPort, acolo unde le puteti asculta si cumpara. Cea mai noua piesa semnata de HeatBeat se numeste Vergaton si a fost promovata in seturile si radioshow-urile unor dj de renume printre care se regasesc Armin Van Buuren, Bobina, Ferry Corsten, Aly & Fila si Solarstone.

Vergatona fost lansata astazi 9 martie 2009 la SoundPiercing (Armada) in doua variante: Original Mix si Element One Remix. Voi puteti asculta radio edit-ul variantei originale! Auditie placuta!

HeatBeat – Vergaton s-a auzit in show-ul Unity in Diversity 023 care s-a difuzat sambata la Radio DEEA. Ieri 8 martie 2009 a intrat in Top 20 Radio DEEA, top care se poate asculta in fiecare duminica incepand cu orele 15:00!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *