Google aduce „Atelierul Digital” în Bacău

Miercuri, 22 iunie, specialiștii Google aduc la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău un workshop din programul „Atelierul Digital„, o platformă care oferă tinerilor pregătire în domeniul marketingului digital și în dezvoltarea afacerii cu ajutorul internetului.

Evenimentul este organizat la nivel național de Fundația LEADERS. Sesiunea din Bacău se va ține în Aula universității, începând cu ora 16:00 și va dura în jur de 3 ore. Am aproape 10 ani de când sunt online și fac tot felul de chestii pe internet, lucruri care m-au ajutat să mă dezvolt și până la urmă m-au adus unde sunt astăzi, așa că nu pot spune că sunt neexperimentat.

atelierul digital

Totuși, cred că mai am o grămadă de lucruri de învățat în acest domeniu, așa că m-am înscris și eu la cursul de miercuri, iar dacă vă tentează și pe voi ideea de a veni, vă recomand să completați formularul cât mai repede. 200 de locuri sunt disponibile și am observat că se ocupă destul de repede.

La „Atelierul Digital” veți învăța despre:

  • cum să îți construiești o prezență online;
  • cum îți creezi un website;
  • cum să promovezi un website;
  • noțiuni de SEO (search engine optimization);
  • search engine marketing;
  • social media;
  • e-mail marketing.

Cursul este gratuit, deschis tinerilor între 18 și 30 de ani și vă va deschide calea spre procesul de învățare pe platforma digitală a Atelierului Digial, unde veți putea să vă susțineți certificarea în digital marketing, recunoscută de Google și IAB Europe. Acest proces are 3 etape: cursurile offline (adică cel care se va petrece la Universitatea din Bacău), parcurgerea cursurilor de pe platforma online și apoi susținerea certificării în digital marketing.

Așadar, cine vine? 🙂

atelierul digital google bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *