Fotoreportaj: Victor Ponta în județul Bacău – ce nu s-a văzut la TV

Ieri, premierul Victor Ponta a fost în Bacău pentru a vizita o serie de realizări din județ, pentru a înmâna contracte de investiții primarilor comunelor băcăuane, dar și pentru a face noi promisiuni privind infrastructura rutieră și domeniul medical.

  • Dofteana: a vizitat fabrica BWN Promobila;
  • Dărmănești: a vizitat șantierul proiectului de extindere a sistemului de apă și canalizare și a înmânat primarului un contract de 150.000 de lei pentru construcția unei grădinițe cu program prelungit (detalii);
  • Mărgineni: a înmânat primarului Marcelin Șoloț contractul privind asfaltarea de drumuri comunale, derulat prin PNDL, și contractul pentru iluminat public prin utilizarea energiei solare (detalii);
  • Bacău @ Centrul de Afaceri și Expoziții: a participat la prezentarea stadiului implementării PNDL în județ și a proiectului de modernizare și dotare a Secției Radioterapie din cadrul Spitalul Județean de Urgență Bacău” și a făcut o prezentare a proiectului centurii ocolitoare a Bacăului și a Master Planului de Transport (Bacău-Brașov) (detalii).

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-11

Alte detalii, înregistrări video și declarații găsiți pe pagina de Facebook a președintelui Consiliului Județean Bacău, Dragoș Benea, gazda alaiului guvernamental de ieri, care i-a inclus pe vicepremierii Liviu Dragnea și Daniel Constantin, miniștri, deputați, senatori etc. Tot acolo găsiți și fotografiile oficiale.

În schimb, mai jos puteți vedea o galerie foto cu ipostazele care ieri nu s-au văzut nici la televizor, nici în ziare. Pe lângă ce ați citit în presă, alaiul guvernamental a fost și la Dofteana, unde Victor Ponta s-a fotografiat cu localnicii și cu muncitorii fabricii de mobilă. Tot acolo a aterizat cu elicopterul. Mai departe, coloana oficială n-a avut antemergător de la Poliția Rutieră și a stat, între Dărmănești și Bacău, în spatele tirurilor. Probabil ține să fie discret pentru a limita numărilor vocilor care spun că se folosește de aparatul guvernamental pentru a-și face campanie electorală prin țară.

Că a stat la coadă la budă în Primăria Mărgineni nu vă mai spun, dar vă zic că a dat autografe pe mâinile copiilor. Uite, mami, am fost la școala, iar din întâmplare, nu știu cum, am ajuns la Primărie, unde m-a mâzgâlit Victor Ponta pe mână! 🙂

În concluzie, Victor Ponta nu pleacă de la Palatul Victoria până nu vede semnat contractul de execuție a centurii Bacăului. Așa a zis, așa să fie!

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-1

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-2

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-3

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-4

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-6

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-7

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-8

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-9

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-10

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-11

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-12

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-13

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-14

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-15

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-16

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-17

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-18

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-19

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-20

vizita victor ponta bacau campanie prezidentiale-21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *