Foto: un mic accident, dar de mare efect

Fotografia este realizata ieri, 4 iulie 2009, in jurul orei 20:20, in Piata Casei de Cultura „Vasile Alecsandri” din Bacau. Soferul unui Fiat alb a pierdut controlul volanului dupa care intrat in spatiul pietonal lovind un ghiveci cu flori.
Cu toate ca, din cate stiu eu, accidentul nu a fost foarte grav, foarte multe persoane s-au adunat la fata locului la scurt timp dupa nefericitul incident.

Update: Fiatul, care nu mergea tocmai in limita vitezei legale, a intrat in piata respectiva unde daca nu ploua, erau multi copii care se jucau si se putea intampla o tragedie. Cu putin timp inainte de accident,un teribilist a facut 2 drifturi in fata a 2 echipaje de politie si a plecat nestingherit.

13 thoughts on “Foto: un mic accident, dar de mare efect

 1. ce ai spus tu cu drift :
  1.Nu uita,traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu'
  2.Politia din romania nu o sa opreasca Q7 ca a incalca regula ,se va lega tot de astia mici cu o Dacie.
  3.Si politia mai spune daca e fiul lui X sau al lui Z ce o sa spuna,ca a 2a zi il va da afara de la servciu
  4. Suntem in 2009 I.Hr Spania si alte tari mari se dezvolta ,noi stam si bem bere si ascultam manele

 2. informeaza-te inainte sa scrii.
  era o femeie. a fost " ajutata " cu un mic " sut" din spate de la alta masina.
  ea nu are nici o vina.

 3. Sincer imi pare rau pentru Ioana, dar dupa cum chiar ea a afirmat "are viteza in sange"… si uite inca o fata care face de ras restul fetelor care stiu sa tina un volan in mana si sa apese 2-3 pedale (dupa caz)… Si chiar daca a fost "ajutata" din spate eu cred ca ar fi putut sa controleze masina (asta daca nu cumva asculta si acum manele la maxim si dansa pe aceleasi ritmuri ametitoare)
  Imi pare rau daca am deranjat pe cineva prin ceea ce am scris… Este parerea mea, iar cine nu este deacord cu mine sa ignore mesajul… Kiss you my dear friend Ioana B.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *