Foto: Clinceni Airshow 2014

Ieri, 1 Iunie, Aeroclubul României și Clubul Aviatorilor au organizat, la Aerodromul Clinceni, tradiționalul spectacol aerian dedicat copiilor. Am stat cu ochii ațintiți pe cer și cu aparatul de fotografiat la ochi timp de mai bine de patru ore, perioadă în care am văzut un miting aviatic extraordinar.
Clinceni Airshow 2014 (70)

Așa cum am spus-o și ieri, când am postat cele două videoclipuri realizate la Aerodromul Clinceni, a fost cel mai tare show aviatic la care am participat până acum. Le-am văzut anual pe cele de la Baza Aeriană 95 din Bacău. MiG-urile m-au lăsat mereu cu gura căscată, dar spectacolul oferit ieri de formația acrobatică Hawks of Romania, cu cele 7 EXTRA330sc, întrece orice evoluție a MiG-urilor de la Bacău, chiar dacă acestea din urmă depășesc cu mult viteza sunetului și oferă senzația de putere brută și absurdă.

Am mai văzut parașutiși, motoparapante, girocoptere, acrobaţii ale formaţiei de planoare White Wings, dar și aeronave ale Forțelor Aeriene Române: IAR-330 PUMA, IAR 99 Șoim și Spartan C27-J. 1.000 de cadre am tras. Am selectat 100. Le puteți vedea mai jos, retușate și aranjate cu mare atenție.

P.S.: Am urcat galeria foto și pe Flickr.

3 thoughts on “Foto: Clinceni Airshow 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *