Foto – Accidentul de pe podul de la Narcisa din bacau

In seara de 27 spre 28 decembrie in jurul orei 23:00 s-a produs un grav accident de circulatie in lant pe podul de la Narcisa din Bacau. Principalele cauze ale accidentului sunt poleiul si viteza.
In jur de 6 masini au fost implicate, nu stiu exact daca vreo una a cazut de pe pod, dar sub pod erau cateva urme de masini si parti componente din eventuale autovehicule(un capac de roata, bucati de plastic).

Update:Nicio masina nu a cazut de pe pod, dar nu mai era mult. Un VW Passat alb venea dinspre Narcisa cu viteza, a pierdut controlul masinii si datorita carosabilului si evident vitezei, a intrat pe contrasens si a rupt parapetul de la pod, masina era suspendata cu o roata inafara podului, iar o parte din parapet a strapuns parprizul. Daca in masina exista si un pasager in dreapta soferului, probabil accidentul se solda cu victime.

Bara metalica de protectie de pe pod a fost rupta pe o distanta de cativa zeci de metri, iar ce a ramas din pod se poate gasi jos.

Am fost anuntat in jurul orei 24:00 de cativa prieteni si vreau sa le spun ca le multumesc! Am ajuns destul de tarziu, cred eu, dar macar am surpins cateva imagini cu ramasitele de dupa accident.

In jurul orei 1:00, cand ma intorceam de la Metro, politia si masinile au plecat, iar podul a ramas nesemnalizat. O bucata buna din parapetul de pe pod a fost rupta iar acolo a ramas gol, nici macar un semn de avertizare sau de ocolire nu s-a pus! Atentie!

Mai jos, sunt cateva imagini de la fata locului.

Ora 0 , 28 decembrie , Bacau

O mare parte din parapet a fost distrusa

Se pot observa aici, bucati de palstic dintr-o masina

Capacul…

7 thoughts on “Foto – Accidentul de pe podul de la Narcisa din bacau

 1. Din cauza meseriei am fost aseara acolo. Urat accident. A rupt parapaetul ala de zici ca l-a taiat cu flexul. oricum, soferul a avut noroc. De 2 ori. Una: ca nu a cazut de pe pod,d esi avea o roata suspendata si doua: ca teava aia care i-a trecut prin parbriza nu l-a nimerit.
  nenea Politaii aia de acolo zic ca nu e primul. Ca pe pod acolo sunt de astea garla. De cand a dat frigul, numai eu stiu vreo trei.

 2. mai copilu! nu a pierdut controlul volanului! a pierdut controlul masinii! cand derapezi volanul e sub control total, dar masina nu mai raspunde la comenzi… e o diferenta!

 3. Nu a derapat. Politistul a dat-o in sincron ca e „neadaptarea vitezei la conditiile de trafic”. Polei nu era pe jos, ninsoare ioc. Singura problema era doar ceata aia dar nu chiar asa de densa ca se vedea om cu femeia lui pe strada.
  Iar la suflat in fiola, baiatului i-a iesit 0,35 alcool pur in aerul expirat. Inca 0,05 si era dosar penal.
  Asa ca, singurele lucruri pierdute de sofer sunt numarul la pahare si permisul.

 4. auzi mah „kaysha”esti un bou..knd ai venit tu se daduse deja cu antiderapant si pt un dosat penal ii mai trebuia 0.06…mai invata codul penal boule!!!!!!!!!!!!:))EU

 5. Bre nea "TitI" care te dai fotograf si ce mai esti tu,esti varza.
  Masina venea dinspre orizont,si era polei garla. Soferul a evitat un bou de taximetrist care a franat si el aiurea si de aici s-a intamplat restul iar daca erai un pic mai atent,in loc sa fotografiezi un capac de roata care nici nu e de la passatul ala( avea jante de aliaj)mai bine fotografiai groapa aia giganta din asfalt,pe care primaria a astupat-o imediat a doua zi dimineata.
  Cat despre accident in lant si sase masini implicate ,o fi poate in visele tale de talentat,ca in realitate nu esti de loc la din astea. Astea toate ti le spune tarziu ce-i drept fratele soferului. Iar pentru necunoscatori,infractiunea de conducere in stare de ebrietatae, se stabileste functie deconcentratia de alcool in SANGE nu in aerul expirat Copilasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *