Eveniment important astazi la Consiliul Judetean Bacau

Astazi 26 martie 2009, in Sala Mare a Consiliului Judetean Bacau s-au semnat contractele de finantare prin Programul Operational Regional pentru reabilitarea si modernizarea a doua drumuri judetene. La eveniment au luat parte:

  • Razvan Murgeanu (Secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei)
  • Dragos Benea (Presedinte al Consiliului Judetean Bacau)
  • Dorian Pocovnicu (Prefect al judetului Bacau)
  • Silviu Bondor si Dumitru Braneanu (Vicepresedinti ai Consiliului Judetean Bacau)
  • Constantin Apostol (Director al Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Est)
  • Gheorghita Marius Gabriel (Primarul comunei Pargaresti)
  • Ion Osolos (Primarul comunei Oituz)
  • Iulian Durlan (Primarul comunei Caiuti)

Conform comunicatului de presa inaintat de Consiliul Judetean Bacau reprezentantilor mass-media, semnarea contractelor de finantare pentru proiectele „Reparatii capitale (reabilitare si modernizare) DJ 116, Oituz – Targul Ocna, km 15+800 – 26+700” si „Reabilitarea drumului judetean 119F, Caiuti-Pralea, km 0+000 – 14+300” ce au o valoare cumulata de 34 de milioane de lei face parte dintr-un plan demarat de CJ Bacau in urma cu 2 ani, plan ce presupune modernizarea infrastructurii judetului Bacau prin atragerea de fonduri europene nerambursabile.

Finantarea deja obtinuta, de 34 milioane de RON constituie cea mai mare suma acordata unei institutii administrative din judetul Bacau din fondurile POR. In ultimii doi ani au fost finalizate 7 proiecte de infrastructura care au valoare totala de 240 de milioane de RON.

Semnarea acestor doua contracte si implictit realizarea acestor doua obiective de infrastructura au ca beneficiar directi circa 2300 de locuitori ai comunei Oituz, 20 000 de persoane din zona Tg. Ocna – Slanic Moldova, un numar de peste 11 000 de potentiati turisti pe an si peste 40 de persoane care vor fi angajate pentru realizarea contractului de executie.

Jos puteti vedea cateva fotografii de la evenimentul ce a avut loc astazi in jurul orelor 11:00 in Sala Mare a Consiliul Judetean Bacau!One thought on “Eveniment important astazi la Consiliul Judetean Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *