D. Ramirez and Mark Knight – System (Rewind Edit)

Mark Knight este preferatul meu in materie de muzica house, ma refer al segmentul electro – tech. System a fost lansata odata cu Columbian Soul, amandoua facand ravagii in acest an.
O mare parte dintre melodiile lui Mark Knight au fost remixate intr-un album care poarta numele de Rewind/Fast Forward si a fost lansat cu cateva zile in urma.
D. Ramirez and Mark Knight – System (Rewind Edit) isi face loc printre melodiile mele preferate.

Ca o stire suplimentara, Camelia Chenciu a anuntat saptamana trecuta in editia de Top 20 Radio Deea – 8 Decembrie 2007 ca pune la cale un mare proiect: Top 100 Radio Deea 2007 . Acest top va contine crema muzicii din anul 2007 de la Radio Deea. Deasemenea, acest proiect ma atrage si pe mine deoarece intentionez sa alcatuiesc lista cu melodii/topul/playlist-ul! Este cu adevarat un mare proiect!

4 thoughts on “D. Ramirez and Mark Knight – System (Rewind Edit)

 1. „Deasemenea, acest proiect ma atrage si pe mine deoarece intentionez sa alcatuiesc lista cu melodii/topul/playlist-ul!”
  da cwaie… cred k o sa fii consilieru lu camelia… hai k deja esti penibil… ti s-a urcat la cap cam mult… post de radio nu iti faci…?! yo zik k e urmatoru pas acu dak ai blog si vrei sa fii si mai miez… sigur ii ingropi in anonimat pe astia de la deea si de la onefm dak te pui pe treaba… poti sa iti faci si emisinea ta… „kristoshit in da’ mix”…

 2. 1.Invata sa vorbesti limba romana! k , sh tz si constructii de genul nu sunt binevenite intr-un vocabular care se vrea a fi bun.

  2. Nu vreau si nici nu voi fi consilierul cameliei. Uite, daca vrei pt tine incetez sa postez topul 20 Radio Deea la ei pe site. Da, ai auzit bine eu il postez pe radiodeea.ro

  3.Cum, pe cine sa ingrop? Pai in momentul in care eu fac reclama la emisiuni/topuri/altele automat eu le fac reclama lor!

 3. wtf kristofer…lasa i in pace in prostia lor…invidia a vorbit 😐

  tu tine o tot asa :D/…k c faci…faci bine 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *