Constructia Carrefour Hypermarket din Bacau a inceput – foto

Doresc sa incep acest articol cu o erata. In data de 13 iulie 2008 realizat un post cu titlul „Constructia Carrefour Bacau a inceput!„. A fost o eroare. Atunci, utilajele ARA au eliberat terenul daramand mai multe hale ce isi avea locul pe terenul pe care l-am fotografiat.

La nivel de zvon am auzit ca acest teren de 10 hectare era detinut pana nu demult de compania Dedeman. In iulie 2008 acesta suprafata de teren a fost achizitionata de SogeProm, divizie de imobiliare a Group Societe Generale.
La inceputul anului 2009 terenul a fost cumparat de Carrefour. Prin urmare, la sfarsitul anului 2009/inceputul anului 2010, in Bacau se vor deschide „ONE Shopping Center si Carrefour Hypermarket”. Pana atunci se va inaugura Carrefour-ul Express din incinta Central Plaza Bacau.

Constructia propriu-zisa a hypermarket-ului Carrefour din Bacau a inceput in saptamana ce se incheie astazi. Din surse neoficiale am aflat ca in prima faza se va deschide Carrefour-ul dupa care va urma si One Shopping Center.

Jos puteti vedea cateva fotografii de la fata locului realizate de Nicau Cristinel pe 6 februarie 2009!

16 thoughts on “Constructia Carrefour Hypermarket din Bacau a inceput – foto

 1. Firma castigatoare este CON-A Sibiu aceeasi care a participat si la constructia E.R.P. (European Retail Park).

 2. Bha si unde plm incepe constructia???? LOCUL?? Da informatii precise, nu mai vorbi despre nimic. De parca ma intereseaza cine a cumparat terenul , in loc sa aflu unde se face.

 3. cei de la CON-A sunt super buni. tot ei au facut E.R.P.-ul si din Sibiu, Tg-Mures etc.

 4. Oricum, ne-ai tampit cu inceputul lucrarilor la rahatul asta de complex. Stati foarte calmi ca va fi la fel de gol ca si la Promenada. Toate schioapata rau de tot in Bacau, mai putin Kaufland care au fost destul de inteligenti si s-au proptit in mijlocul orasului.

 5. @anonim: Nu detin detalii cu privire la depunerea CV-urilor.
  @ Imperfectul: Kaufland nu e in mijlocul orasului, parerea mea.

 6. @kristofer

  Ah, nu???

  Daca pozitia kaufland-ului (intre cartierele Bistrita-Lac, Miorita, Centru + o buna parte a bd. stefan cel mare) nu e centrala, atunci… Sper ca nu te gandesti ca mijlocul orasului e doar in fata prefecturii??? Pentru un hipermarket, eu zic ca e ultracentral. E cea mai inteligenta amplasare, desi nu e bine dpdv a arhitecturii zonei respective.

 7. Pentru anonimul ingamfat de statutul sau de locuitor al capitalei: sa stii ca in afara mizeriei de Bucuresti mai exista orase si in provincie, nu toata tara este o zona rurala, pt. daca ar fi fost asa, Bucurestiul era o „capitala a taranimii”.

  No servus, tzarene !

  ____
  imi cer scuze im mod deosebit pentru textul vulgar dar pentru unii aceasta este singura forma de ai face sa inteleaga un fapt.

 8. Dragul meu anonim dăn București (să mi-o b***ști). Dacă ți se pare că ești foarte tare pentru că ești din capitală (adik ești „capitalist”, așa cum se autodenumște bucureșteanul de rând), te rugăm să ne-o s**i, nouă băcăuanilor până ți-om spune noi STOP. Mulțumim! Hai…gura mare!

 9. cind va fi gata ca ma intereseaza sa depun un cv sau sunati la nr 0751279350 daca sunteti seriosi

 10. kristofer te rog sa-mi raspunzi la o intrebare SE FACE CORA IN BACAU UNDE SI CIND si carefoorul cind e gata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *