Colecția de reacții #5

Postate de mine pe Facebook în ultima săptămână:

19 februarie: Deja incepe sa mi se para sexista abordarea in social media a institutiilor de forta din Romania. Pe sistemul „singura calitate a lor e frumsetea, de asta vi le si aratam”. Sau poate ca sunt eu paranoic. Poate.

19 februarie: Un tip de pe aici tocmai m-a certat că mă dau cu bicicleta în timpul săptămânii, când de fapt, spune el, ar trebui să „ies din casă la 8 și să intru la 19-20”, lăsându-mi impresia că dacă ar fi după el eventual ar trebui să îmi dau și duhul pentru angajatorul meu.
1. cu bicicleta pot să mă dau și în drum la sau de la serviciu;
2. cu timpul meu liber fac ce vreau;
3. WTF!

18 februarie: Crucea Rosie se afunda din ce in ce mai tare in troaca PSD-ista de care apartine. Imi pare rau pentru voluntari, care vin cu drag si cu pasiune la „Cruce”, nestiind de fapt ca sunt folositi de niste dinozauri girati de actuala clasa politica.

17 februarie:  Moise Guran isi intreaba azi ascultatorii daca „Ciolos a gresit sau nu ca s-a prezentat astazi in fata Parlamentului”. Si lumea chiar ia de buna intrebarea asta, cand de fapt Guvernul Romaniei raspunde in fata Parlamentului. Din pacate, putini romani cunosc faptul ca forul suprem al statului e Parlamentul.

17 februarie: Întâi o coloană oficială, acum un Audi. L-au băgat în pământ mașinile astea pe Gabriel Oprea. Declar deschis sezonul transferurilor de la UNPR. #traseism

16 februarie: Sondaj rapid. Ați accepta să fiți purtătorul de cuvânt al unui om condamnat pentru fapte de corupție? Nu contează că e primar, afacerist sau orice altceva.

16 februarie: Broșuri și spoturi publicitare prin proiecte de milioane de euro facem, da’ un sistem informatic prin care să îmi fie eliberate online cazierul judiciar și cel fiscal nu avem în plan? Nu de alta, dar am umblat 5 ore pentru aceste simple formalități. Cioloș, your move!

14 februarie: Vorbim prea mult despre plagiate și prea puțin despre accesul la educație. Vorbim prea mult despre doctorate și prea puțin despre sistemul de evaluare din învățământul preuniversitar. Vorbim prea mult despre „scriitorii din închisori” și prea puțin despre subfinanțarea învățamântului.

Pentru a vedea în timp real ce pun pe Facebook, follow here!

Mulțumesc pentru like-urile, comentariile și share-urile voastre!

making-of-bacau-360-13foto via Making of Bacau360.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *