„Cetățeanul Incomod” din „Bacăul Furat” al postacilor PSD se trage

După ce în campanie au populat Facebook-ul cu mizeriile de pe pagina Bacăul Furat, postacii PSD-iști, coordonați de vreo 2 consilieri ai noului primar, au trecut la următorul nivel: Cetățeanul Incomod.

E atât de incomod acest cetățean încât este goarna actualei puteri și critică tot ce amenință regatul alb-roșu din Bacău.

Să le transmită cineva postacilor PSD-iști următoarele lucruri:

– 1. Sunt consilier independent, nu PNL-ist. Când eu organizam proteste prin care ceream demisia condamnatului Stavarache, voi, pesediștii, vă ascundeați în spatele afacerilor transpartinice. În plus, timp de 12 ani ați mimat opoziția.

– 2. Ca să depun „proiect pentru pista pentru biciclete”, trebuie să aștept realizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD), strategie care are bani în buget pe anul acesta și care trebuie demarată de primar. Acel primar care, așa cum ați spus-o voi, cică „nu moare de frica mea”. Hai, la treabă! 🙂

– 3. Dacă ce am făcut eu până acum se numește, așa cum spuneți voi, „gargară”, ce face PSD se numește administrație de tipul „eu nu răspund, nu e treaba mea”. Aveți deja 2 luni în fruntea Bacăului și mai bine de 25 de ani la cârma județului, dar voi tot pe alții dați vina că nu se întâmplă ba una, ba alta.

– 4. Cât de incomod poate fi cetățeanul care periază (ca să nu folosesc alt cuvânt) puterea? 😀

La final, am o ghicitoare pentru coordonatorii acestui măreț proiect.
Cum sângele apă nu se face, așa nici cardistul nu poate să devină politician. Mă întorc la plajă. 🙂

cetatean incomod bacau psd

One thought on “„Cetățeanul Incomod” din „Bacăul Furat” al postacilor PSD se trage

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *