BT feat. Kirsty Hawkshaw – A Million Stars

BT este unul dintre artistii care nu au nevoie de prea multa prezentare. Numele lui, care poarta odata cu el o intreaga cariera muzicala, este indeajuns pentru a caracteriza artistul care se ascunde in spatele acestui nume de scena. Totusi, tin sa va spun ca BT aka Brian Wayne Transeau, nascut pe 4 octombrie 1971 in Rockville, Maryland, este un producator, compozitor, dj dar si vocalist care si-a inceput cariera in vremea in care muzica dance nu era atat de cunoscuta cum este acum.

Dupa o perioada de inactivitate BT a revenit in 2009 cu vesti noi despre cariera sa pe care le-a propagat prin intermediul contului sau de Twitter. Spuneam atunci ca BT va lansa in curand un nou album.

Asa si este. Al saselea album de artist BT este intitulat These Hopeful Machines si a fost lansat in data de 2 februarie 2010 la Black Hole Recordings. Pe album sunt incluse single-uri deja lansate ca Suddenly (feat. Christian Burns), Rose of Jericho sau Every Other Way (feat. Jes), dar si piese noi realizate in colaborare cu artisti ca JES, Christian Burns sau Andrew Bayer.

Cea mai buna piesa de pe album este dupa parerea mea A Million Stars, productie realizata cu vocalista Kirsty Hawkshaw si remixata de duo-ul Sultan & Ned Shepard. Voi ce parere aveti? Va place?

4 thoughts on “BT feat. Kirsty Hawkshaw – A Million Stars

  1. scuze pt offtopic.. dar Top 20 Vibes nu il stii? sunt curios si eu pe ce loc e acum piesa TSB-Away.. am inteles ca e produsa de David Deejay.. oricum imi place foarte mult

  2. am ascultat un remix de 9 minute si ceva, e o piesa pe care as putea sa o ascult over and over and over again:X

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *