BT feat. Jes – Every Other Way (Armin van Buuren Remix)

BT este unul dintre artistii care nu au nevoie de prea multa prezentare. Numele lui, care poarta odata cu el o intreaga cariera muzicala, este indeajuns pentru a caracteriza artistul care se ascunde in spatele acestui nume de scena. Totusi, tin sa va spun ca BT aka Brian Wayne Transeau, nascut pe 4 octombrie 1971 in Rockville, Maryland, este un producator, compozitor, dj dar si vocalist care si-a inceput cariera in vremea in care muzica dance nu era atat de cunoscuta cum este acum.

Dupa o perioada de inactivitate BT a revenit in 2009 cu vesti noi despre cariera sa pe care le-a propagat prin intermediul contului sau de Twitter. BT a anuntat ca va lansa in curand un nou album. Se stiu deja cateva piese de pe acest viitor album: Feed The Monster, Metric Convolution The Unbreakable (feat. Rob Dickinson), Suddenly (feat. Christian Burns), Rose of Jericho, Every Other Way (feat. Jes) si The Light In Me (feat. Jes).

BT feat. Jes – Every Other Way beneficiaza de un remix extraordinar semnat de Armin van Buuren. Acesta face parte de pe compilatia Universal Religion 4, care va fi lansata pe 28 septembrie 2009 la Armada Music. Every Other Way (AvB Remix) imi place foarte mult in acest momen si este new entry in Top 20 kristofer93 (Radio DEEA). Auditie placuta!

2 thoughts on “BT feat. Jes – Every Other Way (Armin van Buuren Remix)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *