Armin van Buuren feat. Van Velzen – Broken Tonight

Armin Van Buuren a fost desemnat primul dj al lumii doi ani consecutiv (2007 si 2008) in clasamentul Top 100 Dj Mag.

Nascut pe 25 decembrie 1976 in Leiden (Olanda), Armin Van Buuren a inceput sa mixeze din anul 1995 dupa care, incet incet, si-a transformat camera sa intr-un adevarat studio muzical.

In afara de faptul ca a lansat pana acum 4 albume (76 – 2003, Shivers – 2005, 10 Years – 2006 si Imagine – 2008) si zeci de single-uri, el este arhicunoscut pentru show-ul sau radio numit „A State Of Trance” pe care il ascult cu foarte mare placere si interes in fiecare joi incepand cu orele 21:00 la Di.FM – click to listen! Din 2001 si pana in prezent, show-ul sau radio saptamanal de doua ore A State Of Trance a ajuns la episodul 420 si cu siguranta ca nu se va opri aici. Un alt lucru mare este faptul ca detine trei labeluri (case de discuri): Armada, ArminD si A State Of Trance, lansand foarte des release-uri la fiecare label in parte.

Dupa ce a facut valuri in 2008 cu „In And Out Of Love” cantata de Sharon Den Adel, Armin a revenit in ianuarie 2009 cu un alt single intitulat Unforgivable. Se pare ca acesta nu a avut succes si iata ca Armin Van Buuren lanseaza cel de-al patrulea single de pe albumul Imagine intitulat „Fine Without You” si cantat de Jennifer Rene. Pe 23 aprilie 2009 a aparut pe canalul oficial al casei de discuri Armada pe YouTube videoclipul oficial al noului single Armin Van Buuren. Ultimul single se numeste Never Say Never si este cantat de Jacqueline Govaert. Aceasta este cea de-a 5-lea piesa extrasa pe single de pe albumul Imagine.

Armin van Buuren a inceput emisiunea A State of Trance 420 cu noua sa piesa realizata impreuna cu vocalistul olandez Van Velzen. Productia se numeste Broken Tonight si va fi lansata in luna octombrie a anului 2009. Auditie placuta!

3 thoughts on “Armin van Buuren feat. Van Velzen – Broken Tonight

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *