Blaxy Girls – Save The World

Da, pun in sfarsit pe blog o piesa care nu apartine genului de muzica house. E vorba despre noul single Blaxy Girls intitulat Save The World. Blaxy Girls mi-au placut inca de la inceput. Aceste adolescente care s-au lansat in 2008 au reusit performanta de a se face cunoscute in mai putin de un an de zile, lucru pentru care le admir. Tin minte ca la Romanian Top Hits 2009 au cantat live.

Am citit pe Monden.info ca fetele de la Blaxy Girls vor concura la EuroVision 2010 cu aceasta piesa care a fost compusa de Costi Ionita, iar versurile scrise de Rucsandra Iliescu (solista).

Va place piesa?

Blaxy Girls la Romanian Top Hits 2009

8 thoughts on “Blaxy Girls – Save The World

  1. Stiam ca piesele care participa la Eurovision nu trebuiesc sa depaseasca un anumit termen de vechime…nu au venit cam devreme cu aceasta piesa? adica mai e o gramada pana la Eurovision 2010

  2. Superba melodia, interpretarea, versurile lui Rucsi. Ador trupa asta si toate melodiile lor. Poate anul acesta chiar ne vor reprezenta niste tienre talentate care stiu sa arate cat sunt de bune pastrand hainele pe ele. Bafta BG!

  3. Wow..iar mesaj, interpretare, melodie deosebita, totul imbinat superb. stil, clasa, talent. Mergeti la Oslo fetelor si aratati-le europenilor ce tineri frumosi si talentati avem. si mai ales in stilul vostru tineresc si curat ramaneti cum ne-ati obisnuit cu hainele pe voi. 🙂 De asta va si iubesc tinerii, pentru ca sunteti naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *