Totul despre Romanian Top Hits 2009

Update: Poze Romanian Top Hits 2009 – ziua 1 (click!)
Update: Poze Romanian Top Hits 2009 – ziua 2 (click!)

Romanian Top Hits – Music Awards 2009, cel mai important eveniment muzical al anului, va avea loc pe 31 iulie 2009 si 1 august 2009 la Bacau, in Piata Tricolorului numita si piateta Casei de Cultura „Vasile Alecsandri”.

Articole despre Premiile Muzicale din acest an:

Romanian Top Hits 2009, live la Antena1
Galele Romanian Top Hits 2009 – Music Awards vor fi transmise live, de Antena 1, in prime time. Evenimentul va fi prezentat de Dan Negru.

Parteneri media: Top 1 Romania – Music Chart, Antena 1, Radio ZU, Radio Vacanta, Raul Stage, LaserShows, Blue Air, Revista Star, Revista Vip, Ziarul Ring, Revista Spy, Divercity Cafe, Monden.info, Agentia de Presa Mondena.ro si kristofer93.com.

Romanian Top Hits este un eveniment emblema al municipiului Bacau si are pana in acest moment trei editii: 2006, 2007 si 2008. Obiceiul iubitorilor de muzica este clar: in fiecare an se aduna la Bacau pentru ca sunt premiate cele mai votate melodii lansate in Romania.
Conform brevetului eliberat de OSIM, „Romanian Top Hits” este marca inregistrata, devenind prima manifestare mare muzicala romaneasca cu identitate legiferata.

Categoriile de premiere, programul premiilor dar si alte detalii semnificative pot fi gasite intr-un articol scris la inceputul anului.
Voi reveni cu detalii ce privesc aspecte ca organizarea evenimentului, artistii care vor fi prezenti dar si cu imagini de la fata locului. Ca in fiecare an, eu voi fi acolo si voi suprinde cele mai interesante imagini. kristofer93.com se afla printre partenerii media oficiali ai evenimentului.

2 thoughts on “Totul despre Romanian Top Hits 2009

  1. ba frate faci cele mai tari poze si ai cele mai tari stiri bv fa asta in continuare si nu te lua dp amenintarile tuturor

  2. bai frate foarte tare clipu ala cu aia kre conduc masina aia si nuti fa griji ca patesti ceva ca oricum lo dat si la stiri asa ca va intra in curand si politia pe fir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *