O nouă benzinărie Rompetrol în Bacău

Rompetrol își extinde rețeaua de benzinării din municipiul Bacău, urmând ca în următoarele luni să amenajeze o nouă stație de alimentare pe strada Milcov, la intrarea în parcarea magazinului Kaufland, în vecinătatea sensului giratoriu cu strada Izvoare.

SC Rompetrol Downstream SRL a obținut deja certificatul de urbanism de la Primăria Bacău pentru această investiție (530/28.09.2016), lucrarea constând în:

  • construirea stației de distribuție carburanți;
  • construcții supraterane: magazin, copertină pompe, punct aer-apă, catarge steaguri, platforme carosabile și pietonale, dar și un stâlp cu o înălțime de 17,5 metri;
  • construcții subterane: 2 rezervoare pentru depozitarea carburanților, separator hidrocarburi, separator de grăsimi, guri de descărcare pentru carburanți, foraje hidrogeologice de monitorizare;
  • branșamente utilități;
  • împrejmuirea terenului.

În Bacău, Rompetrol are în momentul 2 stații proprii (Ștefan cel Mare și Republicii), 1 stație parteneră (str. Narciselor), respectiv 3 puncte unde livrează GPL.

santier-benzinarie-rompetrol-3

santier-benzinarie-rompetrol-1

santier-benzinarie-rompetrol-2

2 thoughts on “O nouă benzinărie Rompetrol în Bacău

  1. Oricum Rompetrol are în jur de 140 de benzinării în care intră zilnic circa 80.000 de clienți. În total sunt 5.000 de angajați ai companiei în România, peste 50.000 de persoane depind de activități. Deci poate fi o sursă de dezvoltare pentru Moldova, care oricum are nevoie de cât mai multe investiții și locuri de muncă noi.

  2. Știu că recent KMG International a investit 7 milioane de dolari în deschiderea a două noi benzinării Rompetrol şi în modernizări. Deci este o mutare de investiții avantajoasă pentru Republica Moldova!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *