Bart Claessen – Hartseer

Piesa pe care v-o propun astazi spre auditie a fost inclusa de mine in ultimele trei editii ale show-ului Unity in Diversity, deci imi place foarte mult. Olandezul Bart Claessen este unul dintre artistii de top ai label-ului AnjunaBeats, lansand productii si remixuri care intra in playlist-ul celor mai cunoscuti dji din lume.

Dintre productiile sale de succes amintim Elf, First Light, Madness, Playmo, When Morning Comes, dar si remixuri pentru piese ca Signalrunners & Julie Thompson – These Shoulders, Robert Burian – Orion sau Meck feat. Dino – Feels Like A Prayer.

Dupa primul single din acest an intitulat Elf, Bart Claessen va lansa in curand un nou single, acesta numindu-se Hartseer. Ca si Elf, Hartseer se aude in seturile unor djs ca Armin van Buuren, Above & Beyond, Markus Schulz si Ferry Corsten, cel din urma incluzand aceasta productie pe compilatia Once Upon a Night. Pentru moment, data de lansare este necunoscuta, dar se cunoaste ca release-ul va include un tech dub si un remix de la Scot Project. Varianta originala imi place la nebunie: deep trance sound.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *