Sechelariu tocmai a dat in judecata un blogger bacauan

„Paratul” este Florin Popescu, fost ziarist, acum blogger. Acesta isi scrie gandurile si opiniile incepand cu luna februarie pe Aghiuta.com.

Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacaului, sustine ca l-a actionat in instanta pe Aghiuta pentru faptul ca blogger-ul i-ar fi lezat imaginea, onoarea si demnitatea in repetate randuri pe blog. Ce-i drept, Sechelariu are tot dreptul sa faca asta, dar totusi, nu mi se pare firesc sa ii ceri 75 000 de euro unui fost ziarist, acum blogger. Sunt de parere ca daca fostul primar ar fi vrut sa demonstreze ca acest blogger il hartuieste, asa cum sustine el, o putea face, dar cerandu-i daune morale simbolice, maxim plus cheltuieli de judecata. Repet, un om de afaceri normal nu-i cere niciodata unui ziarist daune astronomice, ca in cazul de fata.

Aghiuta crede ca a fost dat in judecata deoarece a intrat ca martor intr-un proces intentat de familia Sechelariu ziaristilor Ionut Avram si Emilian Berceanu.

Eu consider ca si Aghiuta a exagerat in unele articole referitoare la Dumitru Sechelariu si ca pe alocuri trebuia sa vina cu (mai multe) dovezi sau sa fie putin mai rezervat, dar actiunea fostului primar de a da in judecata un blogger e parca prea radicala. Excese sunt de ambele parti.

In alta ordine de idei, se pare ca blogosfera bacauana influenteaza din ce in ce mai mult agenda zilnica locala, alimentand-o cu diverse subiecte.

10 thoughts on “Sechelariu tocmai a dat in judecata un blogger bacauan

  1. Cum caracterizezi tu un om de afaceri normal? Ce trebuie sa faca pentru a parea normal in fata celorlalti? Putea sa-i ceara si 1000.000, problema e ca trebuie sa depuna o "garantie" de 5% din bani, din care, in caz ca pierde procesul, se platesc cheltuielile de judecata ce au cazut in sarcina paratului… Dar observ ca ti-a mai pierit si tie din avant, ca pana acum aveai fixata luneta tot pe ex…si ori de cate ori aveai ocazia sa comentezi, nu ezitai catusi de putin. In alta ordine de idei, cum sa nu influenteze blogosfera bacauana viata de zi cu zi, din moment ce numarul cititorilor este de cateva ori mai mare fata de numarul tuturor celor ce urmaresc EuroTV si 1TV la un loc.

  2. Cristi, ar merge organizat un concurs de pariuri pe suma finala acordata de instanta… 🙂 Eu merg pe 15.000 euro.

    ANONIMUS AIPIUS (nu semnez, ca mi-e teama de puterea bloggerilor. 🙂 Multumesc)

  3. Seche nu mai are banii sa plateasca angajatii de la firma lui de Transport si …na a gasit o solutie sa faca banii!!

  4. m-ati rupt cu blogosfera voastra bacauana :)) Crek e una din sferele cele mai putin populare. Imediat inaintea sferei sahistilor :))

  5. DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE NU PREA MAI EXISTA ACUM LA NOI…DACA ESTI CURIOS SA VEZI CATE PROCESE SUNT PE ROL PT DAUNE MORALE:))))))))))))))))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *