Articol penibil despre „Messi de Bacau”

Am vazut in editia de astazi, 4 ianuarie 2010, a ziarului Desteptarea un articol penibil scris de Dan Sion. De ce este penibil?

In primul rand titlul are 130 de semne si este magulitor, ca articolul de altfel: „Andrei David Silviu Vraciu, un bacauan de numai 7 ani, joaca la juniorii Barcelonei, fiind liderul generatiei sale: Messi de Bacau„.

Tot materialul e prostie, de la inceput pana la sfarsit. Cum poti spune despre un copil de 7 ani ca e urmasul lui Messi, ca e liderul generatiei sale sau ca l-a intrecut pe Messi din simplul motiv ca a ajuns la Barcelona mult mai repede?


Finalul este apoteotic: Tatal lor si-a lasat afacerile din tara, doar pentru a fi alaturi de copiii sai: „Nu este deloc usor, dar fara sacrificii nu faci nimic”, spune Sorin Vraciu.

N-am nimic cu baiatul, poate e talentat. Eu vorbesc doar din perspectiva unui om suprins de proastele obiceiuri ale unor persoane, fie ca e vorba despre impresari sau parinti, care cred ca prin astfel de articole isi promoveaza copiii. Cineva sigur „a comandat” penibilitatea asta de articol. Acum ma intreb daca a costat si daca da, cat.

7 thoughts on “Articol penibil despre „Messi de Bacau”

  1. nu sunt de acord cu ce spui ..da probabil nu a fost foarte bine scris articolul,insa tu nu stii prin ce trece familia aia. ei fac sacrificii pentru copilul lor care a ajuns la o varsta atat de frageda sa joace la o echipa renumita. Nu ai de unde sa stii tu daca va fi sau nu urmasul lui Messi..este doar o speculatie. Nu cred ca stii tu daca " a comandat" cineva acel articol asa ca nu mai scrie aiureli. te salut!

  2. cine mai citeste Desteptarea??? cel mai penibil ziar din Bacau !!! in fiecare zi se ia de primarie…de primar(nu tin cu el)…e cel mai penibil ziar !! lumea cumpara Destetarea pt rubrica locuri de munca..inr est..bun de aruncat la gunoi pt deseuri !!

  3. Articol esuat…imi pare rau ca trebuie sa iti spun, dar ai facut o mare greseala…poate ca articolul e scis prost, dar nu e nici comandat si nici platit…stirea e in toata tara, la toate siteurile de televiziuni sportive…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *