Despre terenurile de sport din Bacau…iar

Acum o luna am gasit un film pe YouTube in care sunt prezentate noile terenuri de sport de la scolile din Bacau! Atunci am facut un articol in care am inclus video-ul de prezentare de 3 minute. In film apare printre altii si Romeo Stavarache, primarul orasului Bacau.

Iata ca a aparut o alta varianta de prezentare a proiectului „Bacau Project Sport Court”. De aceasta data, filmul are 8 minute si ni se vorbeste despre suprafata acestor terenuri.

Vreti sa va spun parerea mea? Abureala (pe romaneste)! Apreciez faptul ca s-a facut totusi ceva marcant in domeniul sportului din Bacau, dar nu pot sa ma abtin de la unele comentarii pe care vreau sa le fac despre aceasta suprafata de joc.

Acest teren este compus din multe placi ce au un material de plastic alunecos, ce-i drept frumos colorat. Cei care cad pe o astfel de suprafata sunt predispusi la julituri sau lovituri. Da, sunt de acord ca este mai bine decat pe ciment, dar totodata nu pot sa uit faptul ca eu sunt la Liceul cu Program Sportiv, fac fotbal de performanta si ma antrenez si joc pe niste terenuri jalnice! Este vorba de terenurile din spatele Stadionului Municipal Bacau.

Avertisment: Fotbalul bacauan este in deriva!

Jos puteti vedea varianta lunga a filmului in care este prezentat proiectul local „Bacau Sport Court„.

7 thoughts on “Despre terenurile de sport din Bacau…iar

  1. la sa fie in deriva ! Hai cu baschetul odata ! Felicitari pentru aceste terenuri ! si nici handbalul nu e de lasat !

  2. suprafata de joc e perfecta pt baschet…caderea e problema ta…suprafetzele de joc sunt facute pt a te misca bine …nu pt a cadea usor…pe suprafata asta ai aderentza maxima….in caz ca ploo …nu ai ce cauta la joc…vezi Sport Arena din Politehnica Bucuresti

  3. terenuri sunt foare bune, si imi pare bine ca au facut la scoli si licee, dar la Liceul Economic nu s-a facut nimic, terenul ii de groaza, iar Primaria sta degeaba , rusine sa le fie!

  4. da sunt exact ca la sport arena , urmariti si voi pe youtube ce impact are asupra tinerilor din toata tara si nu numai … e nemaipomenit ca s-a intamplat asa ceva intr-un oras ca Bacaul dar trebuie facut ceva si pentru cei care vor sa practice de placere sportul si nu mai sunt pe bancile scolilor

  5. Acceeasi obiecti am si eu.La fel invat si eu in Liceul Economic ,unde se gaseste un teren in stare jalnica.Nu am ce spune este mare , dar nu poti sa joci nimic pe el.Nu mai zic de sala de sport , care are 10 pe 7.O modernizare ceva ?Pana acuma nu se vede nimic.

  6. sint cele mai bune terenuri pe care am jucat vreodata… am si alunecat si uite ca traiesc.

    ce imi place mie la noi romanii e ca orice s-ar face mai vine cite un nemultumit care sa ciriie.

    programul a fost de exceptie, felicitari dlui stavarache si e prima oara cind spun asa ceva despre un progaram al primariei noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *