Revin cu rubrica „În acest weekend în Bacău”. Așadar: 5-7 iunie 2015

În primii ani de blogging, obișnuiam să postez în fiecare seară de joi sau dimineață de vineri o sinteză a evenimentelor care aveau loc în weekend în Bacău. La cererea publicului băcăuan, ca să zic așa, care se pare că a rămas destul de numeros pe aceste pagini încă verzi, voi reveni după 5 ani de pauză la această tradiție și voi face săptămânal un rezumat al evenimentelor la care voi, băcăuanii, să participați în weekenduri.

Aud aproape de fiecare dată când sunt în Bacău (destul de des, după cum ați observat) că orașul e plictisitor, că nu e nimic de făcut și că în special tinerilor nu le rămâne decât să facă turul cafenelelor sau să ardă gazul pe Centru. Unu la mână, m-aș plictisi rău dacă aș face asta săptămânal. Doi, spre surprinderea multora, chiar sunt lucruri de făcut în Bacău. 🙂

Din păcate, puținele evenimente care există nu sunt promovate așa cum trebuie, iar motivele sunt diverse: presa e pe cale de dispariție, iar aia care a rămas ori nu are resursele financiare necesare pentru mai mulți oameni și implicit pentru mai multe subiecte, ori e interesată doar de aspectele politico-administrative; apoi ar mai fi nepriceperea organizatorilor sau a patronilor de localuri în a-și promova „marfa”. Degeaba faci ceva mișto dacă nu trimiți un comunicat scris ca lumea trecută pe la școală și, vorba lui Aghiuță, bun de preluat aka în format word. Concluzia e că degeaba ai scaune de ratan și sonorizare nu știu de care dacă te zgârcești la un PR prost sau chiar nu iei în calcul o astfel de investiție care ți-ar popula podeaua.

Să-i dăm drumul!

Vineri, 5 iunie 2015:

statuia lui stefan cel mare bacau apus

Sâmbătă, 6 iunie 2015:

Duminică, 7 iunie 2015:

Centrul-de-Afaceri-Si-Expozitii-Bacau

Dacă am uitat pe cineva, îmi pare rău, sunteți atât de ascunși încât nu am reușit să vă găsesc… și am căutat bine de tot!

Evenimentul sfârșitului de săptămână: Forumul zonal de arhitectură și urbanism Moldova Reper 2030

Organizatorii și promoterii care doresc să promoveze un eveniment pe acest blog mă pot contacta aici. Fie că este de club, sportiv, cultural, politic sau social, fiecare eveniment din oraș este important pentru mine și sunt sigur că și pentru cititorii mei. De asemenea, nu voi respinge nici sugestiile din partea cititorilor.

Să nu vă mai aud că nu-i nimic de făcut în Bacău!

foto via Mihai Costi @ Slujba de Înviere 2015

Cristian Ghinghes (Kristofer) fotograf inaltime paste 2015 bacau

One thought on “Revin cu rubrica „În acest weekend în Bacău”. Așadar: 5-7 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *