Câteva ore până se încheie votarea. Mâine anunț câștigătorii! Premii de la Piazzetta.

Mâine revin în Bacău,. Primul lucru pe care îl voi face acasă este să merg la Casa de Cultură, unde la ora 16:00 începe Balul Bobocilor al Colegiului Național „Gheorghe Vrănceanu”. Se anunță interesant: folclorul românesc contemporan ca temă principală, sală full, probă surpriză de cultură generală, afterparty în Club Vanity etc.

Pentru că vocea poporului e foarte importantă, premiul de popularitate va fi acordat de organizatorii de la XII C în urma votului pe care îl găzduiesc începând cu 1 octombrie pe blog. Au mai rămas doar câteva ore până pun punct procesului de vot. Liniile, ca să ne simțim puțin ca la Eurovision, sunt deschise până la ora 24:00.

piazzetta logoÎn ceea ce privește rezultatele, le voi face publice mâine la bal, după care le voi posta și aici, pe blog. Cât despre premii, am pregătit o supriză. Pe lângă recompensele puse la cale de organizatori, cei doi câștigători ai titlurilor de Miss și Mister Popularitate vor primi fiecare din partea mea o cină/masă la Piazzetta.

Îl știți, e unul dintre cele mai populare și frecventate localuri din oraș. Cu greu găsești un alt restaurant în Bacău a cărui mâncare să o pui pe picior de egalitate cu bucătăria de la Piazzetta, partener al votului pentru Balul Bobocilor de la Vrănceanu – ediția 2014. Ca să fie clar, cina nu e cu mine și nici n-am de gând să-i cuplez pe cei doi boboci populari. 🙂 Ambii câștigători vor primi câte un voucher cu care se descurcă ei.

Despre Piazzetta am mai scris când s-a deschis cea de-a doua locație din Bacău, Boutique Hotelul.

boutique hotel piazzetta (1)

2 thoughts on “Câteva ore până se încheie votarea. Mâine anunț câștigătorii! Premii de la Piazzetta.

    1. E Vrănceanu, te asigur eu.
      Vrânceanu am folosit și eu la început, până mi-au sărit în cap elevii liceului ca stâlcesc numele colegiului lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *