Vara rolerilor

Pe 22 Iulie de la ora 9:00 intre Hotel Decebal si Hotel Moldova se va desfasura un concurs la care pot participa cei care merg pe role si au ceva cunostinte in acest sport. Pana atunci cei care vor sa participe sunt asteptati la antrenamentele din fiecare zi sustinute de catre doi instructori. Pentru organizarea acestui eveniment ei muncesc inca de anul trecut pe cand se tineau cursuri de mers pe role. Antrenamente nu sunt dure ci chair sunt interactive si este un mod de recreere , daca pot sa ii zic asa. Astazi am asistat si eu la un antrenament de acest tip si am facut cateva poze pentru a va arata ca inca tinerii se ma gandesc la sport, nu numai la bautura, fumat ,discoteca si nopti pierdute.

Cei care sunt pasionati de acest sport sunt asteptati in fiecare dimineata de la ora 9 pe insula la terenurile de tenis si dupa-amiaza la ora 16:30 in acelasi loc. Pe aceasta cale felicit in primul rand pe cei care au fost cu ideea acestui concurs , pe cei care il sustin si il pregatesc si mai felicit si autoritatile ca macar 2 ore ii lasa pe acesti tineri sa se intreaca pe strada principala a orasului.

Eu pot doar sa urez succes celor care vor participa la concurs si va invit la insula la terenurile de tenis la antrenamente!

Inainte de antrenament

Cei care nu stiu sa mearga pe role primesc sprijin

Antrenamentul consta si in multe ture

Tinerii primesc indicatii de la instructor

Acum „se pune tara la cale”

La sfarsit, se desfasoara un meci de hochei

Meciul a fost strans

Dupa antrenament si efort, bataie generala cu apa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *