Un 8 Martie mai putin agitat

Ieri a fost Ziua Internationala a Femeii. Fata de alti ani, Pasajul Revolutiei, locul in care se aduna comerciantii de martisoare in Bacau in fiecare an, a fost in 2010 parca mai gol. Va vorbesc din postura unuia care a trecut pe acolo si dimineata, dar si dupa-amiaza in multi ani la rand. Da, in 2010 a fost mai putina agitatie. Ma refer strict la comercianti si la atmosfera din zonele in care se vand flori si cadouri. N-a mai fost forfota din anii trecuti. Oare s-a intamplat asta din cauza vremii?

Ca orice om, am cumparat si voi cumpara in continuare flori, cu toate ca i-am spus Kayshei la un pahar de vorba ca nu ma pricep la cumparat flori, adica „ma trec toate sudorile cand am de ales florile pentru ca fiecare culoare si fiecare tip inseamna cate ceva, iar fetele stiu sigur acel ceva si ca interpreteaza gresit gestul.” – Kaysha m-a contrazis aici.

Ia spuneti, fetelor, domnisoarelor, doamnelor, v-ati distrat bine aseara?3 thoughts on “Un 8 Martie mai putin agitat

  1. Dragul meu Kristoph, eu una m-am distrat. Am fost la stripease masculin (intre noi fie vorba, nu m-au impresionat prea tare baietii aia) si cred ca o sa pun pe blog niste imagini sa-si clateasca retina si cele care n-au ajuns prin Kremlin. Dar asta mai pe seara.
    Parerea mea – ca sa citez un clasic in viata – e ca femeile ar trebui sa se simta speciale si sa primeasca flori in fiecare zi a anului, nu numai de 8 Martie.

  2. aici peisajul e mai fericit. Ieri, in Buc a nins toata ziua si de unde invidiam aproape ocmerciantii de flori in zile ca astea( bani la gramada) acum chiar imi era mila..
    Erau aprovizionati cu tone de flori care au degerat si dupa nici 2 ore erau pline de zapada si inutilizabile..
    Si totusi am prins aglomeratie si coada la flori..:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *