Scunzii din Bacau au cel putin un avantaj

Persoanele de statura mica pot circula fara probleme pe trotuarul din fata blocului situat in strada Marasesti nr. 18. Este posibil ca circulatul prin aceasta zona sa fie o reala problema pentru persoanele inalte. Poate ca exagerez dar nu sunt departe de adevar.

Spun asta pentru ca firma care se ocupa cu administrarea spatiului publicitar de pe acest bloc a montat un reflector care este montat la o distanta de aproximativ 2 – 2,5 metri de la sol.

Jos puteti vedea cateva imagini de la fata locului!


13 thoughts on “Scunzii din Bacau au cel putin un avantaj

  1. exagerzi frate…2…2,5 metri,cine are atata,media la noi e de 1,80..1,85,deci nu e nici o problema.hai ca nu e bun articolu,lipsa de idei!

  2. mai bine fa niste poze cu c a mai aparut nou prin bacau:)ca la asta te pricepi,si niste poze la rezolutie mare:D

  3. anunti e ft prost,sincer.Cati vezi tu pe strada care au peste 2 metri?si acel reflector e la 2,5 metri de sol,sigur.

  4. Este un indicator pe strada george bacovia….ala e jos…adika eu am cam 1.73 si era sa dau cu capu de el,am trecut la vreo cativa mm de el.

  5. lol eu am dat cu capu in prima zi de scoala de indicatorul ala de pe g bacovia, e in spatele ferdinandului =)))… dar am 1.90

  6. Nici nu stiu ce sa spun… Nu mai spun nik! Bravo! Esti tare! Cand ma gandesc la cei 99% din bacauani care au 2,50 m si ar putea da cu capul! Ce noroc au piticii de 1,90! Marfa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *