Instagrame #38 (top 10 pentru 2016)

Ediția cu numărul 38 și prima din acest an cu Instagrame o dedic lui 2016. Îl știți, e deja bătrân, trecut, lăsat în urma, însă merită ca momentele memorabile și highlighturile sale să fie trecute în revistă.

Așadar, această retrospectivă adună cele mai like-uite fotografii urcate de mine pe Instagram (după ce le-am capturat cu telefonul mobil din dotare) în ultimele 12 luni. Eu am realizat imaginile, iar voi ați făcut deja topul!

În 2016, am postat 477 de imagini pe Instagram pentru care am „încasat” de la cei aproape 3.500 de urmăritori aproape 42.000 de like-uri. Pentru toate acestea, vă mulțumesc!

Chiar dacă am pus mai puține fotografii față de anul 2015, motivul principal fiind acela că nu am mai fost atât de plimbăreț ca anul trecut, media de aprecieri per postare a crescut la 88 (de la 72). Țin să menționez aceste statistici doar pentru că sunt eu un pasionat de cifre, nicidecum deoarece asta ar conta în vreun fel pentru vreun palmares sau ceva de genul ăsta. Pentru mine, contul de Instagram este oglinda locurilor în care îmi desfășor activitatea și pe care le vizitez, respectiv umbrela sub care, din când în când, îi primesc pe cei dragi mie.

Noutatea din acest an e că 4 dintre cele mai apreciate 10 fotografii de pe contul meu de Instagram sunt cu mine (aproape toate de la alegeri). Evident, le-am dat jos din top și am făcut loc altor imagini. Nu de alta, dar știți deja cum arăt. 🙂

10. Apus în Bacău (Calea Moinești)

10-apus-bacau-vest

09. Atmosferă de Crăciun în Bacău

9-centru-bacau-craciun

08. sudul Bacăului, inundat de soarele de la apus

8-apus-sud-bacau

07. Sighișoara de Ziua Națională a României

7-sighisoara-1-decembrie-ziua-nationala

06. Atmosferă de Crăciun în Centrul Vechi din București

6-noapte-centru-vechi-bucuresti

05. Toamnă colorată în Parcul Cancicov din Bacău

5-toamna-parcul-cancicov

04. Iarnă pe drumurile patriei (Sighișoara -> Brașov)

4-iarna-sighisoara-brasov

03. Apus după ploaie în centrul Bacăului

3-apus-bacau-centru

02. Patronajul președintelui Klaus Iohannis pentru viitoarea Capitală a Tineretului din România, titlu pe care în 2017 îl va deține municipiul Bacău

2-patronaj-presedinte-capitala-tineret

01. O, brad… studios! @ Bacău

1-brad-carti-centru-bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *